AKTUÁLNE: Ženevský autosalón zrušený! Môže za to koronavírus

Švajčiarsko hlási prvého človeka nakazeného koronavírusom, ktorý prednedávnom navštívil Taliansko. Tamojšia vláda zakázala hromadné podujatia nad 1000 ľudí.
Vydané  Text: 
**Z dôvodu možného šírenia koronavírusu sa ruší 90. ročník ženevského autosalónu.** Švajčiarsko totiž zakázalo hromadné podujatia, ktoré majú návštevnosť vyššiu ako 1000 ľudí. Zákaz zatiaľ platí do 15. marca. Pôvodný termín autosalónu mal byť od 3. marca pre novinárov a od 5. marca pre verejnosť. **Ročne ho navštevovali státisíce ľudí**. Ešte v predbežnej tlačovej správe organizátori vyhlásili, aby sa ľudia držali minimálne 3 metre od človeka, ktorý zakašle. Oficiálne stránky autosalónu ďalej informujú, **že posunúť termín podujatia nemôžu. Peniaze za vstupné budú vrátené v plnej výške.** Ďalej zdôrazňujú, že autosalón nerušia z vlastnej vôle, ale z dôvodu zákazu. ##### —— Koniec článku —— ### Sledujte tiež novinky na našom YouTube:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.