Najdôležitejšie správy pre motoristov: Koniec rezerv, nový Leon, crash testy nových áut, cenník Octavie IV a ďalšie

NEDEĽNÍK AUTOVINY.SK & AUTO MOTOR A ŠPORT: Pripravili sme pre vás náš tradičný nedeľný súhrn dôležitých a zaujímavých článkov z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Predstavujeme decembrový auto motor a šport – toto je jeho kompletný obsah

Úplne nové decembrové číslo časopisu auto motor a šport prichádza do predaja už v pondelok 18. novembra 2019 za nezmenenú cenu 3,30 eur.

Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Koľko vás výjde nový Citroën C5 Aircross Plug-in hybrid po odpočítaní štátnej dotácie?

Na zaradenie Citroënu C5 Aircross Plug-in hybrid do predaja síce ešte zopár mesiacov počkáme, ale stojí za to pripomenúť si ho v súvislosti s dotáciami na nákup elektromobilov a plug-in hybridov.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »