Nový Focus ST – exkluzívne vo Ford POP Up Store

**BRATISLAVA, 19. septembra 2019** – Už od tohto víkendu: 21.9.2019 – 22.9.2019 budú môcť záujemcovia vidieť a otestovať si úplne nový model Ford Focus ST na slovenskom trhu, a to exkluzívne v POP Up Store Summit Motors Bratislava. Interaktívna predajňa v nákupnom centre Bory Mall, ktorá vznikla so zámerom priblížiť sa viac zákazníkom, je momentálne jediným miestom na Slovensku,… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**BRATISLAVA, 19. septembra 2019** – Už od tohto víkendu: 21.9.2019 – 22.9.2019 budú môcť záujemcovia vidieť a otestovať si úplne nový model Ford Focus ST na slovenskom trhu, a to exkluzívne v POP Up Store Summit Motors Bratislava. Interaktívna predajňa v nákupnom centre Bory Mall, ktorá vznikla so zámerom priblížiť sa viac zákazníkom, je momentálne jediným miestom na Slovensku, kde je možné tento športový model vidieť a počas víkendu aj otestovať. „*Predajná sieť Ford v bratislavskom regióne zatiaľ nepokrývala západnú časť Bratislavy, a preto sme sa rozhodli priblížiť aj k zákazníkom v tejto časti mesta. Vznikla tak myšlienka interaktívneho POP Up Store Summit Motors Bratislava v nákupnom centre Bory Mall. Okrem novinky Ford Focus ST vystavujeme aj modely: Ford Fiesta ST, Ford Focus Active, Ford Mondeo ST Line alebo Ford Ranger. Skladbu vozidiel budeme pravidelne meniť tak, aby mohli záujemcovia spoznať čo najviac našich modelov*,“ hovorí Ing. Miroslav Tikl, generálny riaditeľ Summit Motors Bratislava spol. s r.o.. Rozmerovo najväčší a technologicky najvyspelejší Ford Focus ST v jeho histórii, ktorý prichádza v poradí už v štvrtej generácii, skrýva pod kapotou motor s objemom 2,3 litra EcoBoost. Ide vôbec o najvýkonnejší Focus ST v histórii s výkonom až 206 kW (280 koní). Dostupný bude aj v dvojlitrovom naftovom prevedení s výkonom 140 kW (190 koní). [GALLERY id=30200] Focus ST a aj ďalšie vozidlá z rodiny Ford je možné vidieť v nákupnom centre Bory Mall na prvom poschodí, a to denne v čase od 11,00 do 19,00 hodiny, vrátane víkendov. Súčasťou expozície vozidiel sú aj náhradné diely a príslušenstvo Ford. Pre všetkých záujemcov a fanúšikov tejto značky je pripravená špeciálna ponuka. Zakúpením vozidla Ford v POP Up Store Summit Motors Bratislava, získavajú poukaz na nákup náhradných dielov a príslušenstva so zľavou až 20%.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.