VIDEO: Arogantný kamionista zámerne vytláčal autá do zvodidiel na diaľnici D1.

Záznam z videokamery zachytáva udalosť, ktorá sa odohrala na slovenskej diaľnici D1 medzi Trnavou a Trenčínom. Vodič čierneho vozidla pred kamerou sa snaží predísť kamión v pravom jazdnom pruhu, čo sa kamionistovi s martinským evidenčným číslom zjavne nepáčilo. **Bez varovania či viditeľnej prekážky totiž začal prechádzať do ľavého pruhu s cieľom zabrániť vodičovi osobného auta predbiehanie v ľavom pruhu.**… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Záznam z videokamery zachytáva udalosť, ktorá sa odohrala na slovenskej diaľnici D1 medzi Trnavou a Trenčínom. Vodič čierneho vozidla pred kamerou sa snaží predísť kamión v pravom jazdnom pruhu, čo sa kamionistovi s martinským evidenčným číslom zjavne nepáčilo. **Bez varovania či viditeľnej prekážky totiž začal prechádzať do ľavého pruhu s cieľom zabrániť vodičovi osobného auta predbiehanie v ľavom pruhu.** Keď sa ho snažilo predísť vozidlo s kamerou, tak ho šofér kamiónu ešte viac vyblokoval. „On bránil ľuďom sa pred tým obmedzením správne sa zazipsovať… Ten šofér kamiónu nepatrí na cesty, mali by mu zobrať vodičák s doživotným zákazom jazdiť. **Premýšľam nad tým, že v pondelok pôjdem na políciu a nahlásim to ako pokus o vraždu, alebo niečo také, jednoducho ten človek ma chcel zabiť,“** vysvetľuje autor videa Jirka pre portál noviny.sk.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.