AKTUÁLNE: Polícia vyhlasuje výnimočný stav! Hrozia vám najvyššie pokuty

Alarmujúce čísla priestupkov na cestách počas víkendu si vyžiadali výnimočný stav!
Vydané  Text: 
Na slovenských cestách platí od dnes pohotovostná situácia! Dôvodom je zvýšený počet nehôd za uplynulý víkend. Počas preventívnej prehliadky policajti zistili viac ako 2000 prekročení rýchlosti a najviac alarmujúce bolo číslo vodičov, ktorí pred jazdou požili alkoholické nápoje. Tých bolo až 146! Ako informovala polícia na svojom facebooku, **“Od včerajšej polnoci až do odvolania platia zvýšené opatrenia na cestách, do ktorých sa zapoja policajti aj z iných útvarov.“** Za týždeň na cestách zahynulo 14 ľudí, aj tento fakt donútil Políciu Slovenskej republiky konať. Až do odvolania budú pokuty udeľované na hornej hranici sadzby. **“Nejdeme sa nikomu prosiť a vyhrážať. Dospeli sme do štádia, že prevencia končí a nastupuje represia voči tým, ktorí si zo zákona o cestnej premávke robia trhací kalendár.“**, dodáva viceprezident PZ Róbert Bozalka. **–KONIEC ČLÁNKU–**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!