Vyhlásenie výhercov súťaže o kartóny s čipsami LAY’S! Tri kartóny čipsov posielame…

Stačilo odpovedať na súťažnú otázku a byť fanúšikom našej stránky na Facebooku. Za kartón úžasných čipsov sa oplatilo pohnúť prstom! 🙂
Vydané  Text: 

Zápas roku sa blíži a všetci futbaloví fanúšikovia to dobre vedia. Finále Ligy majstrov si proste nemôžu nechať ujsť. Pár kamarátov, očakávané futbalové stretnutie, chipsy Lay’s Strong a vychladený drink. Dokonalá kombinácia, ktorej nikto neodolá! Pre tých, ktorým stačí len štipka ostrosti, sú tu **Lay’s Strong Chilli & Lime** s príchuťou chilli papričiek a limetky. Chilli zanechá v ústach len ľahko pikantný nádych a limetka štipľavosť papričiek ešte zjemní a dodá sviežu chuť. **Lay’s Strong Hot Chicken Wings** patrí milovníkom ľahko štipľavých jedál. Pochuťte si na chuti klasickej americkej kuchyne bez zdĺhavej prípravy.Na tých drsnejších fanúšikov pikantných zážitkov čaká poriadna dávka ostrosti v balíčku **Lay’s Strong Wasabi**. Typická štipľavá chuť „japonského chrenu“ sa vám postupne dostane až do nosa. Naopak v pravej mexickej príchuti **Lay’s Strong Cheddar & Jalapeño** vám nesmie chýbať chuť syra a papričiek jalapeño. Tie sú v porovnaní s chilli papričkami síce menej štipľavé, ale aj tak vás dokážu parádne rozpáliť. Pred týždňom ste mali možnosť veľmi jednoducho sa zapojiť do súťaže o kartón čipsov Lay’s! Máme ich pripravené tri, pre každého z troch výhercov jeden! Stačilo správne odpovedať na súťažnú otázku, ktorá znela: **V časopise [auto motor a šport č. 05/2019](https://www.autoviny.sk/novinky/119572/auto-motor-a-sport-c-052019-uz-v-predaji-s-mega-porciou-obsahu) naši kolegovia súťažili o to, komu sa podarí skôr prekonať vzdialenosť medzi dvomi slovenskými mestami. O aké dve mestá išlo?** #### Správna odpoveď bola: Bratislava a Košice #### Vyžrebovaní výhercovia: Miroslav Strapko, Anna Kristová a Miroslav Štrauch ### GRATULUJEME! Vylosovaní výhercovia boli kontaktovaní prostredníctvom facebook profilu, ktorým sa do súťaže zapojili. Prosíme o rýchlu odpoveď, prípadne sa ozvite na e-mailovú adresu striz@imotormedia.sk.
#### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže : 16.4.2019 (10.00 hod) do 24.4.2019 (10:00 hod) – termín vyhlásenia výhercov súťaže : 24.4.2019(10:00 hod) – podmienky zapojenia sa do súťaže: Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže prostredníctvom komentára na sociálnej sieti Facebook pod týmto článkom; Zúčastnený musí byť fanúšikom Facebook stránky Auto Motor a Šport – Slovensko. – súťažná otázka: V časopise auto motor a šport č. 05/2019 naši kolegovia súťažili o to, komu sa podarí skôr prekonať vzdialenosť medzi dvomi slovenskými mestami. O aké dve mestá išlo? – špecifikácia ceny: Traja výhercovia získajú kartón chipsov LAYS




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.