Predstavujeme 1. finalistku Miss Drive: Natália Hrušovská z Nitry

Prečo by sa mala Natália stať novou Hyundai Miss Drive 2019? Vraj sú autá jej vášňou už od osemnástich rokov. Pozrite si jej celú videovizitku a ak sa vám Natália zapáči, dajte jej hlas.
Vydané  Text: 
### Hyundai Miss Drive č.1: Natália Hrušovská (Nitra) Študentka medzinárodných vzťahov a diplomacie v Banskej Bystrici sa vo voľnom čase venuje modelingu, vďaka ktorému už precestovala viacero krajín. K jej záľubám patrí joga, zdravé varenie, ale i krížovky, ktoré nosí všade so sebou. **Vek**: 21
**Výška**: 183 cm
**Povolanie**: Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici – Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov
**Znamenie**: blíženci

> [Hlasuje za Natáliu na stránke MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk/finalistka/natalia-hrusovska?utm_source=autoviny)
Miss Drive 2019 je sprievodnou súťažou aktuálneho ročníka najslávnejšej slovenskej súťaže krásy **Miss Slovensko 2019**, ktorej hlavným automobilovým partnerom je značka Hyundai. Ako každý rok, aj tentokrát sa prostredníctvom hlasovania uchádza o priazeň verejnosti dovedna 12 finalistiek, ktoré sa nesnažia osloviť prvoplánovo iba krásou, ale aj svojou osobnosťou a charizmou. > Hlasovať za svoju MISS DRIVE 2019 môžete hlasovať výhradne na webovej stránke [MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk?utm_source=autoviny). Vďaka svojmu hlasu pre jednu z 12 finalistiek sa môžete zapojiť do súťaže o hodnotnú výhru: HYUNDAI i30 FASTBACK! Hlasujte za Miss Drive 2019 a vyhrajte Hyundai i30 Fastback








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.