Nová Toyota GR Supra vo verzii Gran Turismo Sport

Fanúšikovia športových automobilov, ktorí sa nevedia dočkať novej Toyoty GR Supra, si ju budú môcť otestovať na virtuálnom okruhu. Nová športová Toyota debutuje v marcovej aktualizácii automobilového pretekárskeho simulátora Gran Turismo Sport na PlayStation 4.
Vydané  Text: 
Necelý rok potom, ako sa v Gran Turismo Sport objavila GR Supra Racing Concept, vyráža na virtuálny okruh populárneho automobilového simulátora aj sériová Toyota GR Supra piatej generácie. Automobil bude v hre patriť do kategórie N300. Vývojári populárnej hry stvárnili model Supra do najmenších detailov, takže hráči sa budú cítiť skoro ako v naozajstom aute. Ďalšou novinkou v marcovej aktualizácii GT Sport je Autopolis International Circuit, ktorú vyžaduje okruh na ostrove Kjúšú. Jazda po tomto okruhu si vyžaduje maximálne sústredenie, najmä v prípade, že vodič súperí o pozície s inými modelmi Supra štvrtej a piatej generácie. Ďalšou novinkou v GT Sport je nová séria pretekov Supra Legend . Fanúšikovia rýchlych pretekov na PlayStation 4 dnes majú na výber širokú škálu modelov Toyoty – historických, súčasných a dokonca aj konceptov. Vo virtuálnej ponuke značky nájdeme klasickú Toyotu Supra, kupé 2000GT a MR2 GT-S, koncepčné S-FR a S-FR Racing Concept ako aj FT-1 Vision Gran Turismo, prototypy LMP1 Toyota TS030 Hybrid a TS050 Hybrid, a takisto rozličné verzie GT86 od sériových až po pretekárske autá skupiny B.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.