VIDEO: Hlavne neštvite zlatokopky! Vedia byť riadne drsné

Babenky, ktoré sa pozerajú na chlapové vybavenie v podobe vitamínu €. Babenky, ktorým stačí na uspokojenie 9cm (pre neznalých, to je dĺžka kreditnej karty). Aj takéto stvorenia sa nachádzajú medzi nami.
Vydané  Text: 
HoomanTV pripravil sériu videí, kde sa tieto babenky snaží nachytať. **Čo by tak povedala** úplne obyčajnému chlapíkovi, **keby ju na ulici len tak pozval na rande?** Ale čo, keď má **výbavičku v podobe Mustangu GT?** Prikývne mu?

Okoloidúcu, alebo skôr okolo-bežiacu zlatokopku sa sprvoti snažil dostať na luxusný Mustang. **Keď Mustang zafungoval**, išiel nastúpiť do **Fiatu 500 odparkovanému hneď za Mustangom.** To sa však dáme nepáčilo a utekala preč. Ale keď nakoniec zistila, že predsalen patrí aj Mustang chlapíkovi, hneď zmenila názor.

Premakaný prank mal dohru v podobe akéhosi **“fotenia“ pri bagre a pri rýli** (gold digger – zlato kopka). Zaujímavé, že dievčina na to kývla, ale čo prišlo potom vás dostane.

Viac vo videu:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.