LIVE: Sledujte odhalenie nového VW T-Cross s nami!

**O siedmej večer štartuje program k premiére Volkswagenu T-Cross. Nemci v Amsterdame strhnú plachtu z jedného zo svojich najdôležitejších modelov.** Úplne nový model značky vstúpi do poriadne rozbúreného segmentu, v ktorom každý bojuje o svoj podiel. Čo môžeme očakávať? **Malý crossover bude konkurovať Fordu Ecosport, Mazde CX-3, ale aj koncernovému SEATu Arona.** Novinka zdieľa základy s mestským Polom, pričom… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**O siedmej večer štartuje program k premiére Volkswagenu T-Cross. Nemci v Amsterdame strhnú plachtu z jedného zo svojich najdôležitejších modelov.** Úplne nový model značky vstúpi do poriadne rozbúreného segmentu, v ktorom každý bojuje o svoj podiel.

Čo môžeme očakávať?

**Malý crossover bude konkurovať Fordu Ecosport, Mazde CX-3, ale aj koncernovému SEATu Arona.** Novinka zdieľa základy s mestským Polom, pričom podobná bude aj technika či vzhľad interiéru. **Nebudú chýbať ani malé odlíšenia v podobe terénnej masky chladiča, akú poznáme napríklad z modelov Tiguan či T-Roc.** Okrem základného agregátu 1.0 TSI bude v ponuke aj štvorvalec 1.5 TSI či vznetový agregát 1.6 TDI. Samozrejmosťou bude výber medzi manuálnou a dvojspojkovou automatickou prevodovkou DSG. **Veľkostne aj cenovo sa malý T-Cross zaradí medzi Polo a T-Roc.**




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!