Nová Škoda Fabia Combi Scoutline: žiadny terénny hatchback, iba dobrý imidž

Na verejnosť sa dostali fotografie novej Škody Fabie Combi vo vyhotovení Scoutline. Vyzerá ako terénne úprava populárneho hatchbacku, ale schopnosť jazdiť necestami v skutočnosti auto nedostalo.
Vydané  Text: 
Dva mesiace po predstavení modernizovanej Škody Fabia sa na verejnosť dostali prvé fotografie nového vyhotovenia s názvom Scoutline. Ten nie je pre Fabiu ničím novým, v ponuke predajcov figuruje od roku 2009, ale v súčasnej ponuke by ste našli už iba dopredajové kusy. Čistili sa sklady pre príchod novej verzie. Novinka vyzerá moderne a nadobudla terénny zovňajšok, lepšiu prejazdnosť terénom tradične neočakávajte. Žiadne 4×4 sa nekoná, platforma Fabie niečo také ani neumožňuje. Scoutline je iba línia vizuálnej výbavy, ktorá nadväzuje na funkčnú úpravu Scout väčších modelov výrobcu, napríklad Octavie.
Slovenský konfigurátor je dočasne nedostupný, ale v tom českom figuruje Fabia Scoutline s cenami od 377 900 Kč vo výbave Ambition a 405 900 Kč za výbavu Style. Škoda Fabia Combi Scoutline stojí na 16- alebo príplatkových 17-palcových diskoch kolies, má viditeľné oplastovanie spodných hrán karosérie a blatníkov. Už základná výbava Ambition ponúkne strieborný strešný nosič, Bluetooth, elektrické ovládanie všetkých okien, dojazdovú rezervu, matné hliníkové spätné zrkadlá či asistent rozjazdu do kopca. Škoda Fabia Combi Scoutline sa bude ponúkať s konvenčnými trojvalcovými benzínovými motormi MPI a TSI
Škoda Fabia v modelovom roku 2019 ďalej ponúka systém štart/stop a rekuperácia energie bŕzd už v štandarde, moderné benzínové motory s filtrom pevných častíc, svetlomety a zadné svetlá LED sú voliteľné spolu s funkciou Auto Light Assist, detekciou slepých uhlov a zadným výstražným systémom. Novinkou v modelom roku 2019 je dvojvrstvová podlahová rohož a odnímateľná LED lampa umiestnená v najväčšom batožinovom priestore segmentu (530 až 1 395 litrov).

Škoda Karoq dostala výbavu Scout, ponúkne pohon predných i všetkých kolies

Scout rozšíri súčasnú ponuku výbavy Active a Style, imidž terénneho SUV Karoq dosiahne oplastovaním hrán podvozka a paketom pre zlé cesty.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.