Nedeľník: Najčítanejšie články týždňa #38

Bratislava hľadá nové EČV, Audi a BMW majú nové elektrické SUV, SEAT ukázal očakávaný 7-miestny Tarraco a zákazníci Tesly zúria. Čítajte náš nedeľník s výberom článkov z týždňa.
Vydané  Text: 
### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov, ktoré sú pestrou zmesou tém s jedným spoločným menovateľom – je ním mobilita. Nové modely áut, elektrické bicykle a kolobežky, lode, lietadlá, technológie budúcnosti, kuriózne prípady z ciest, poradňa a testy automobilov, to všetko môžete v priebehu týždňa čítať na našich stránkach. V nedeľu zverejňujeme výber najsledovanejších a najzaujímavejších príspevkov, ktoré by ste určite nemali prehliadnuť. Za aktuálny 38. týždeň v roku 2018 vyberáme nasledovné príspevky:

Krásny 7-miestny SEAT Tarraco je konečne odhalený, mení celé smerovanie značky

„Tarraco je prvým modelom ukazujúcim nové smerovanie dizajnu SEAT v najbližších rokoch,“ tvrdí SEAT vo svojej oficiálnej správe k dlho očakávanému SUV.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »