VIDEO Z ČESKA: Ako prevrátiť terénny Mercedes? Stačia na to 4 sekundy.

Takto do dopadne, keď naozaj výborné auto dostane do rúk premotivovaný vodič.
Vydané  Text: 
### Mercedes-Benz triedy G je už desaťročia známy svojím drsným charaterom a jazdnými vlastnosťami, ktoré z neho robia jeden z najlepších terénnych automobilov sveta. Ale aj on má svoje limity, napríklad by ste s ním nemali prekonávať 60-stupňový kopec, ako sa o to snažil vodič na videu nižšie. Samozrejme, auto sa takmer pred vrcholom kopca prevrátilo dozadu a kotrmelcam sai skotúľalo späť na rovinku, z ktorej štartovalo. Utrpela nielen karoséria, ale aj jej stĺpiky a strecha, svetlomety, nepochybne chladič, čelné sklo, bočné okná a tiež ďalšie auto, ktoré sa počas pádu „náhodou“ priplietlo do cesty.
**Vodičovi staršej triedy G sa očividne nestalo nič**, kameraman sa ho pýtal, či je jeho chrbtica v poriadku. Odpovedal, že áno, ale na videu je neskôr vidieť, že si rukami podopiera kríže. Prevrátiť sa na aute nie je žiadna zábava a vodič mal šťastie, že sa mu nič vážne nestalo.
Na celom videu je kuriózna nielen samotná nehoda Mercedesu, ale aj kameraman, ktorý sa na nej celkom zabával a priam exceloval svojou slovnou zásobou pozostávajúcou z asi desiatich slov. Upozorňujeme, že vo videu odznejú početné vulgarizmy. INFO: Ak sa vám video nižšie neprehrá, pozrite si ho priamo na portáli mojevideo.sk








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!