OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky, ktorých otcom je šéfkuchár známy zo súťaže Master Chef, Braňo Križan. Vytvoril tri snacky, pri ktorých sa snažil myslieť na klasikov, milovníkov mäsa, ale aj na vegetariánov.
Vydané  Text: 

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana (foto: OMV Slovensko)
• Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom;
• Vyskúšajte trojicu našich chutných čerstvo pripravených snackov;
• Vegetariáni ocenia novinku- špenátovú tortillu s hummusom a grilovanou zeleninou.

Chutné, zdravé, no najmä kvalitné. Taký je nový koncept občerstvenia, ktorý pre OMV Slovensko pripravil šéfkuchár známy zo súťaže Master Chef, Braňo Križan. „Mojim zámerom bolo preniesť poctivo pripravené jedlo z taniera, „do ruky“. Zároveň som musel myslieť na to, že možnosti prípravy jedla na čerpacích staniciach sú veľmi limitované a vymyslieť to tak, aby to fungovalo a naplnilo požiadavku kvality,“ hovorí šéfkuchár.
Výrobu bagiet sme si pod vedením šéfkuchára Braňa Križana vyskúšali aj my v priestoroch Školy varenia Chefparade na Miletičovej ulici v Bratislave (foto: redakcia)
„Ponuku občerstvenia na našich čerpacích staniciach sa snažíme neustále zlepšovať. Po minuloročnom úspechu nového sortimentu Hot snackov sme pre zákazníkov aj tento rok pripravili niečo špeciálne. Veríme, že nové produkty pripravené jedným z najlepších šéfkuchárov, Braňom Križanom, budú predstavovať skutočný kulinársky zážitok,“ hovorí Pavol Kajaba, gastro špecialista OMV Slovensko.

Myslel na všetkých

Šéfkuchár sa pri vytváraní konceptov nových produktov snažil myslieť na každého. „Pripravili sme preto sendvič Pastrami, kde je základom bohatá porcia hovädzieho masa, ďalej sviežu bagetu s pomaly pečeným, šťavnatým karí kuraťom v kombinácii s čerstvou zeleninou a tiež vegetariánsku špenátovú tortillu s hummusom a grilovanou zeleninou. Verím, že si každý nájde a obľúbi to svoje,“ dodáva Braňo Križan.
Michaela Kuzminová (OMV Slovensko), Branislav Križan a Marek Bezák (mediamedia) (foto: OMV Slovensko)

Kvalitná káva

Na kvalite si na čerpacích staniciach OMV Slovensko dávajú skutočne záležať. Okrem špičkového paliva a dobrého jedla si môžu zákazníci vychutnať aj chutnú kávu VIVA CAFE, ktorá sa zrodila v slávnych tradičných talianskych pražiarňach Gimoka. To je to pravé, čo vás, unavených z cesty, môže znova prebrať a dobre naštartovať. Káva má unikátnu a vyváženú arómu s nadýchanou penou, ktorej tajomstvo sa skrýva v najjemnejšom talianskom pražení. V sieti takmer poldruha tisíca čerpacích staníc OMV v deviatich krajinách sveta sa ročne vypije viac ako 30 miliónov šálok kávy.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.