Hyundai ukáže na bratislavskom autosalóne absolútnu novinku

Tohtoročný bratislavský autosalón bude skutočne nabitý novinkami a aj unikátmi. Okrem prvého auta na spaľovací pohon od Karla Benza alebo hyperšportového Project One značka Hyundai uvedie aj úplne novú generáciu obrieho SUV Santa Fe.
Vydané  Text: 

Santa Fe štvrtej generácie nadväzuje na silnú tradíciu SUV značky Hyundai s vyše 1,5 milióna predanými SUV v Európe. Je elegantné a výkonné SUV s mimoriadnym vnútorným priestorom a najmodernejšími bezpečnostnými prvkami. Slovenskú premiéru na autosalóne v Bratislave však zažije nielen nová generácia Santa Fe, ale aj plne elektrická Kona.

Pre návštevníkov 28. ročníka bratislavského autosalónu (24.4. – 29.4.2018) si Hyundai pripravil niekoľko horúcich noviniek. Slovenskú výstavnú premiéru zažije v poradí už štvrtá generácia obľúbeného Hyundai Santa Fe. Robustné SUV prináša okrem nového dizajnu a veľkorysého priestoru aj množstvo inovatívnych bezpečnostných systémov. K tým najpokročilejším patrí monitorovanie zadných sedadiel, ktoré upozorní vodiča pri opustení auta na osoby ostávajúce v kabíne (Rear Occupant Alert), alebo systém uzamykajúci dvere a chrániaci posádku auta, keď sa zozadu približuje iné vozidlo (Safety Exit Assist).
**Po prvý raz sa na Slovensku predstaví aj Kona Electric**, prvé kompaktné SUV-B s čisto elektrickým pohonom a dojazdom vyše 480 km. Obe slovenské výstavné premiéry budú odhalené finalistkami súťaže Miss Slovensko 2018. K lákadlám stánku Hyundai, ktorý návštevníci nájdu v hale B2, budú patriť aj modely, ktoré boli uvedené na náš trh len nedávno. K takým patrí médiami aj verejnosťou veľmi pozitívne hodnotený **hothatch i30 N Performance**, ktorý pod kapotou skrýva silu 275 koní. Návštevníci si môžu zblízka prezrieť aj najnovší prírastok v rodine **i30, štýlový Fastback**. Na výstavnej ploche nebude chýbať ani najpredávanejší model kategórie SUV-C za rok 2017, **Hyundai Tucson v limitovanej edícii Shadow**, dizajnovo výrazné SUV Kona, ekologický **plug-in hybrid IONIQ**, priestranné kombi modely i30 a i40 či šikovné autá pre všetky generácie **ix20 a i20 Active**.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!