To najlepšie zo stránky Česká automobilová meme

Sme veľkými fanúšikmi Facebook stránky Česká automobilová meme, pretože sa pri jej obsahu veľa nasmejeme. Trefne poukazuje na problémy komunity, ktorá strieda jazdenky, číta internetové fóra o autách a stretáva sa každodennými ťažkosťami talianskych, francúzskych, ale aj nemeckých a českých áut. Najmä tých, ktoré mali po 15 rokoch najazdených 99-tisíc kilometrov a vraj ich vyjazdil ten slávny nemecký doktor.
Vydané  Text: 
Poznáme to asi všetci, kto sme vášniví motoristi a radi sa o problémoch s autami rozprávame s kamarátmi. Robíme si srandu z Janka, ktorý si kúpil nebúranú Alfu Romeo 159 po prvom majiteľovi v TOP stave, zatiaľ čo mu postupne odchádzajú dvojhmoty, tlmiče, ramená, filter pevných častíc a mnoho ďalšieho. Nám popri tom na stočenom Passate odchádza to isté, ale držíme si formu, že sme ho kupovali od nemeckého doktora, ktorý ten Volkswagen jazdil iba kvalitných diaľniciach. Komunita motoristov jazdiacich na jazdenkách je skrátka nevyčerpateľná studnica skúseností, ale aj komických a úsmevných detailov, ktoré Facebook stránka Česká automobilová meme privádza takmer do dokonalosti trefnými vyjadreniami k obrázkom. Vybrali sme niektoré z jej príspevkov, ktoré vás zaručene pobavia – a nezabudnite navštíviť Česká automobilová meme.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.