VIDEO: V Rusku dokážu z „totálky“ spraviť nové auto!

Pozrite si ďalšie video z krajiny neobmedzených možností.
Vydané  Text: 
Z Ruska väčšinou prichádzajú videá, ktoré zachytávajú nehody najrôznejších druhov. Tentokrát sa ale pozrieme na to, ako tamojší mechanici dokážu z vraku urobiť prevádzkyschopné auto. YouTuber, Artur Tussik, dokonca pravidelne pridáva videá z podobných opráv.
Nás zaujalo jeho 20 minútové video, v ktorom opravuje BMW 750i po závažnej bočnej nehode. Zničená je celá ľavá strana auta a my naozaj netušíme, čo mohlo takéto rozsiahle poškodenie spôsobiť. Arthurovi však stačilo 27 dní na to, aby auto dostal do pôvodného stavu. Aj keď výsledok pôsobí veľmi slušne, nie sme si úplne istí pevnosťou takto opravenej karosérie.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »