VIDEOTEST

VIDEO TEST Volkswagen ID. Buzz Pro: Elektrická rodinná dodávka, ktorá púta veľa pozornosti, je najlepším rodinným elektromobilom

Posadili sme sa za volant elektrického Volkswagen ID. Buzz. Vo videu odpovedáme na všetko, čo vás môže zaujímať: reálny dojazd, výbava vnútri, jazdné vlastnosti a mnoho ďalšieho.

Ide o skvelé auto, ale dá sa považovať za plnohodnotného nástupcu Volkswagenu T1?
Vydané  Text: 

Keď som si pred časom prehliadal kalendár plánovaných áut pre interné recenzie, môj zrak okamžite zachytil Volkswagen ID. Buzz. Bez váhania som si sa naň prihlásil. Už v roku 2018 ma totiž jeho predstavenie oslovilo a zároveň ma samotné auto fascinovalo.

Prívetivý dizajn elektrickej dodávky dokonale zakrýva jej skutočné rozmery, čo ma samozrejme príjemne prekvapilo pri našom prvom osobnom stretnutí. ID. Buzz je totiž elektrické multifunkčné vozidlo – rodinná dodávka, karavan, pracovník a hlavne výborný spoločník.

Volkswagen ID. Buzz na vlastnej koži

Volkswagen ID. Buzz sa prednedávnom preháňal po uliciach slovenských miest. Nie, nešlo o žiadne hlasité promo akcie či predvolebné kampane. Novinári sa len stretli s týmto priestorovo najväčším elektrickým vozidlom postaveným na platforme MEB pri reálnom domácom teste.

Ja som mal príležitosť jazdiť s pomerne skromným šedým exemplárom, ktorý ma už po pár prejdených kilometroch presvedčil, že sa oplatilo čakať.

ID. Buzz totiž nie je len lákadlo pre okoloidúcich, ale skutočne výborné auto, ktoré si získalo moje srdce. Viac sa ale už dozviete vo video recenzii priloženej vyššie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Momentálne študujem 3. stupeň vysokoškolského štúdia FEI STU. Medzi moje najväčšie záľuby patria moderné technológie a svet automobilizmu. Nebojím sa elektromobility, no taktiež nepohrdnem ani vôňou čerstvého benzínu. Svet sa neustále mení a s tým aj autá, ktoré sú čoraz viac komplexnejšie. Práve túto zmenu budem sledovať s vami! Azda ako každý fanúšik motorizmu, si vždy poriadne oddýchnem pri sledovaní Formula 1.





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.