Hamilton chystá film o Formula 1! Bude mať hviezdne herecké obsadenie

Lewis Hamilton chystá spoločne s Bradom Pittom film z prostredia Formula 1. Ten má priniesť viacero známych tvárí a zdá sa, že pôjde skutočne o filmovú bombu!
Vydané  Text: 

Milovníci motoršportu, a predovšetkým Formula 1, môžu mať dôvod na radosť. Po úvodných zákulisných rečiach sa zdá, že film z prostredia kráľovnej motoršportu pod záštitou sedemnásobného majstra sveta Lewisa Hamiltona naberá reálne kontúry. Snímka má mať hviezdne herecké obsadenie a jej réžie sa má ujať režisér najnovšieho kinohitu Top Gun: Maverick. ### Hamilton ako producent Už skoršie v tomto roku sa začalo šepkať o tom, že Lewis Hamilton by sa mohol stať producentom pripravovaného filmu z prostredia Formula 1. Teraz sa zdá, že je všetko ohľadom personálneho zastúpenia hotové a môže sa začať natáčať. **Filmovú novinku, ktorá bude vznikať pod taktovkou režiséra Josepha Kosinskiho, má zastrešiť spoločnosť Apple**, konkrétne Apple Original Films. **V hlavnej úlohe sa predstaví Brad Pitt** stvárňujúci pilota F1 na dôchodku. Ten sa rozhodne vrátiť do kolotoča najprestížnejších motoristických pretekov na svete, aby sa mohol stať mentorom svojho mladšieho tímového kolegu. **Jedným z producentov filmu má byť práve Lewis Hamilton**. Okrem neho sa produkcie ujme aj **Jerry Bruckheimer** (Top Gun: Maverick, Bad Boys for Life, 60 sekúnd) a **Plan B Entertainment** (Minari, Moonlight, 12 rokov otrokom), teda spoločnosť, ktorú kedysi zakladal práve Brad Pitt. ### Rovnaký rozpočet ako v F1 **Zaujímavosťou je, že rozpočet filmu je predbežne stanovaný na 140 miliónov amerických dolárov**, teda presne toľko, koľko majú od sezóny 2022 k dispozícii všetky tímy v kolotoči F1 v rámci rozpočtového stropu. Do projektu zatiaľ nezasahuje spoločnosť Liberty Media, ktorá je exkluzívnym vlastníkom práv Formula 1. **Film z prostredia F1 produkovaný Hamiltonom by mal byť priamou konkurenciou pre úspešnú sériu Drive to Survive, ktorú už od roku 2019 vysiela spoločnosť Netflix**.

Tisíc koní a 7-stupňový ‚manuál‘. Mercedes-AMG dosiahol vrchol, vyrobil hyperauto určené na cesty s technikou z F1

Toto je nový MERCEDEDES-AMG ONE. Hlavný benzínový motor má objem len 1,6 litra, ale podporuje ho štvorica elektrických motorov.




Momentálne študujem 3. stupeň vysokoškolského štúdia FEI STU. Medzi moje najväčšie záľuby patria moderné technológie a svet automobilizmu. Nebojím sa elektromobility, no taktiež nepohrdnem ani vôňou čerstvého benzínu. Svet sa neustále mení a s tým aj autá, ktoré sú čoraz viac komplexnejšie. Práve túto zmenu budem sledovať s vami! Azda ako každý fanúšik motorizmu, si vždy poriadne oddýchnem pri sledovaní Formula 1.





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.