Na východnom Slovensku sa zrazilo BMW s tankom

Kuriózna nehoda si vyžiadala ťažké zranenia dvoch osôb.
Vydané  Text: 
Aj keď sa podobná situácia v dnešnej dobe môže zdať pomerne nepravdepodobná, stala sa. Na východnom Slovensku sa 12 decembra 2021 vo večerných hodinách odohrala dopravná nehoda, ktorej by sme za normálnych okolností asi len ťažko verili. Bohužiaľ, vyžiadala si ťažké zranenia dvoch osôb. [Facebookový profil Polícia SR – Košický kraj](https://www.facebook.com/KRPZKE/) informoval o kurióznej dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu verčer. „*Včera večer viedla 18-ročná vodička z okresu Michalovce motorové vozidlo značky BMW, v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov, pričom po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky stratila na namrznutej, z časti zasneženej vozovke kontrolu nad vozidlom, zišla mimo vozovku, kde prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Následne pokračovala po zatrávnenej ploche a prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – tankom SU 100.*“ **Bohužiaľ pri nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia uvádza, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania**. **V súvislosti s touto kurióznou dopravnou nehodou za našu redakciu apelujeme, aby motoristi v súčasnej dobe jazdili s rozumom**. Cesty v niektorých častiach našej krajiny sú momentálne v katastrofálnom stave v dôsledku ľadu či snehu. **Navyše, ani autá za niekoľko stotisíc eur nedokážu odolávať zákonom fyziky**. Majte to preto na pamäti a svoju jazdu prispôsobte ako svojim schopnostiam, tak aj stavu vozovky a ostatným vplyvom.




Momentálne študujem 3. stupeň vysokoškolského štúdia FEI STU. Medzi moje najväčšie záľuby patria moderné technológie a svet automobilizmu. Nebojím sa elektromobility, no taktiež nepohrdnem ani vôňou čerstvého benzínu. Svet sa neustále mení a s tým aj autá, ktoré sú čoraz viac komplexnejšie. Práve túto zmenu budem sledovať s vami! Azda ako každý fanúšik motorizmu, si vždy poriadne oddýchnem pri sledovaní Formula 1.





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!