Nová Fabia má prvky výbavy, ktoré nemá žiadna iná Škoda ani väčšina iných áut

Škoda Fabia nikdy nebola považovaná za plnohodnotné rodinné auto, no vždy keď vyrazíme na dovolenku za hranice, vidíme, že do malého hatchbacku sa vždy vojde celá rodina aj s batožinou. Nová generácia je však nielen väčšia, má aj množstvo praktických riešení v interiéri – pozrite sa na ne s nami.
Vydané  Text: 
* **Päť úplne nových prvkov Simply Clever zabezpečuje poriadok v interiéri a batožinovom priestore** * **Osem prvkov Simply Clever prevzala FABIA z ostatných modelov Škoda** * **Nová Škoda Fabia môže mať celkovo 43 prvkov Simply Clever, teda viac ako kedykoľvek predtým** Štvrtá generácia modelu Fabia pokračuje v tradícii prvkov Simply Clever, typických pre značku ŠKODA. V ponuke je **päť úplne nových prvkov Simply Clever** a **osem prvkov, ktoré tento model po prvý raz preberá** od väčších súrodencov. V závislosti od konkrétneho vybavenia môže mať nová Fabia až **43 praktických prvkov**, ktoré uľahčujú každodenné používanie automobilu, čo je viac ako kedykoľvek predtým.

Nová Škoda Fabia je tu! Narástla a po rokoch ponúkne aj štvorvalec pod kapotou

Nová Škoda Fabia ponúka to najlepšie, čo je aktuálne k dispozícii. Svojou technikou konkuruje autám o niekoľko tried vyššie. A už viac nechce byť malým autom.

Priehradka na rôzne menšie predmety v kastlíku pred spolujazdcom (Riešenia Simply Clever v novej Škode Fabia 2022)
### Simply Clever sú jednoduché riešenia pre každodennú prax Už mnoho rokov Škoda uľahčuje svojim zákazníkom každodenné jazdenie stále novými, premyslenými prvkami Simply Clever. Nová Fabia prináša hneď päť takých, ktoré sa v automobiloch Škoda objavujú prvý raz: Poriadok v interiéri zabezpečuje nový **upevňovací klip v odkladacej schránke** v stredovej konzole na kreditnú kartu či parkovací lístok, ako aj **gumička slúžiaca ako držiak ceruzky**. Viac flexibility prináša **odnímateľný držiak na nápoje medzi prednými sedadlami**.
Prenosný box na uloženie mobilu či nápojov na mieste, ktoré býva obyčajne dokonale nevyužiteľné. (Riešenia Simply Clever v novej Škode Fabia 2022)
**Nová odkladacia schránka na stredovom tuneli** obsahuje odkladací priestor na drobnosti aj pre cestujúcich na zadných sedadlách. Schránka sa umiestni medzi stredovú konzolu a zadné sedadlá a sama sa prichytí. Na želanie je dostupná aj **pružná odkladacia schránka na bočnej stene batožinového priestoru**, ktorá sa dá v prípade potreby roztiahnuť na uchytenie predmetov v batožinovom priestore.
Panoramatická strecha vo Fabii? Nová generácia k nej ponúka aj slnečnú clonu, ktorú možno v prípade nepoužívania zložiť na tretiu a bezpečne uložiť do kufra (Riešenia Simply Clever v novej Škode Fabia 2022)
Ďalším prvkom je **slnečná clona**, ktorá sa dodáva ako príslušenstvo pre voliteľné panoramatické strešné okno. Ak nie je potrebná, dá sa zložiť na tretinu a **uložiť pod kryt batožinového priestoru**. ### Prehľad nových prvkov Simply Clever modelu FABIA * Sklopné operadlo sedadla spolujazdca * Dve odkladacie vrecká na mobilné telefóny na zadnej strane operadiel predných sedadiel * Multifunkčné vrecko * Konektor USB-C vo vnútornom spätnom zrkadle * Skladacia pružná odkladacia schránka v batožinovom priestore (1) * Zadná lampička na čítanie ovládaná z predných sedadiel * Odnímateľný držiak nápojov (1) * Dva háčiky pre upevňovacie oká systému TopTether v batožinovom priestore * Držiak kariet a ceruziek v odkladacej schránke pred radiacou pákou (1) * Držiak kariet a mincí vo veku odkladacej schránky pred spolujazdcom * Odkladacia schránka umiestnená v tuneli pred zadnými sedadlami, vrátane držiaka nápojov (1) * Odnímateľná slnečná clona na panoramatické strešné okno (1) * Ochranný kryt nakladacej hrany *(1) úplne nový prvok v automobile ŠKODA*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!