Valentín klope na dvere – na nič ste nezabudli?

14. február majú vo svojom kalendári zakrúžkovaný všetci zaľúbenci. Sviatok sv. Valentína si po Nežnej revolúcii získaval čoraz väčšiu obľúbenosť aj na Slovensku – a dnes sa nájde len málokto spomedzi šťastne zadaných, kto by ho neoslavoval. Prejaviť lásku si síce môžeme kedykoľvek v roku, ale, priznajme si, na Valentína má vyznanie predsa len iný cveng.
Vydané  Text: 
Ak si chcete so svojou láskou užiť naozaj príjemný valentínsky večer, doprajte potešenie všetkým svojim zmyslom. Odnepamäti sa hovorí, že láska prechádza cez žalúdok, preto si ukuchtite pod zub niečo fajné (a obľúbené!). Niekoho poteší torta v tvare srdca, niekoho prepečený steak, iný zas nedá dopustiť na nefalšované domáce čipsy pre chrumkavé vyjedanie pri pozeraní romantického filmu. (Čipsy rýchlo, bez oleja a aj bez výčitiek svedomia pripravíte napríklad v teplovzdušnej fritéze Orava Airy 1. Výborne vám poslúži aj na upečenie sladkých a šťavnatých valentínskych mafín.) Niečo však iste vymyslite, keďže kvôli lockdownu si tento rok valentínsku večeru vo dvojici vo svojej obľúbenej reštaurácii asi nedáte…
Myslite aj na hitparádu vašej lásky – songy, ktoré spolu radi počúvate a pripomínajú vám históriu práve tej vašej lásky. Na plné pecky si môžete svoje obľúbené skladby vypočuť napríklad priamo zo smarftónu, avšak v prémiovej zvukovej kvalite cez prenosný bluetooth reproduktor Orava Crater-5, dokonca pre vytvorenie romantickej atmosféry s imitáciou horiaceho plameňa. Nezabudnite ani na vône, už v Tisíc a jednej noci by vám o nich vedela Šehrezáda rozprávať! Majú veľkú moc, opantávajú – aj do pút lásky. Použite ultrazvukový zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Orava HUM-42, do ktorého vlejete vodu a pridáte pár kvapiek toho správneho esenciálneho oleja. Vedeli ste, že santalové drievko, ruža, ale aj škorica sú afrodiziaká, ktoré podnecujú túžbu a aj Snehulienku premenia na dračicu?
Valentínske prekvapenia pre neho aj pre ňu – čím obdarovať svoju polovičku? Ak aj tento rok chcete svoju lásku potešiť hodnotným darčekom, ktorý jej vyčaruje úsmev na tvári na Valentína, ale tešiť sa z neho bude každý deň v roku, poobzerajte sa po šikovnom pomocníkovi pre dokonalý vzhľad. Ženám aj mužom záleží na tom, ako vyzerajú, takže určite ocenia pomocníka, ktorý im v tejto snahe hravo pomôže. Tradičná slovenská značka elektrospotrebičov Orava si teraz pripravila pre všetkých zaľúbencov Valentínsku akciuna všetky dostupné produkty v kategórii Krása ponúka až 10 % zľavu pri nákupe v e-shope www.orava.eu. Stačí pri online objednávke zadať zľavový kód: Valentin21. Táto Valentínska akcia Oravy trvá až do nedele 14. 2. 2021 vrátane.
Tip na valentínsky darček pre ňu Vybrať svojej láske môžete šikovného pomocníka spomedzi fénov, kulmofénov, žehličiek na vlasy aj produktov pre starostlivosť o pleť. K must-have vychytávkam posledného roka patrí ultrazvuková špachtlička na čistenie pleti Orava Venere 1, ktorá pri očiste jemne vibruje a je niekoľkonásobne účinnejšia ako manuálne čistenie pleti. Okrem odstránenia odumretých buniek, mazu, baktérií a toxínov pokožku aj vymasíruje a prežiari ju do krásy.
Tip na valentínsky darček pre neho Ani muži v starostlivosti o svoj vzhľad nezaostávajú. Hoci sa snažia tváriť ležérne, ako by im to žily netrhalo, všimnite si, ako sa v kúpeľni dôkladne skúmajú. Každý nadbytočný chĺpok musí preč, každý vlas by mal sedieť na svojom mieste. Muži ocenia pomocníka, ktorý má superschopnosti a zvláda multitasking – takým je napríklad multifunkčný strihač 5 v 1 Orava EasyOne, ktorý poskytuje dokonalú starostlivosť o telo, tvár aj vlasy. Má až 5 rôznych nadstavcov, vďaka ktorým si vaša mužnejšia polovička ľahko oholí bradu aj telo, ostrihá vlasy, pristrihne chĺpky v nose aj ušiach. Pracuje nasucho aj na mokro, po použití sa dá ľahko umyť pod tečúcou vodou, takže vašej láske dlho vydrží v tip-top stave.
Orava vám praje veľa úspechov v láske, skvele prežitého Valentína a radosť z každého spoločného okamihu! www.orava.eu








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.