SÚŤAŽ o pánsku darčekovú sadu Giordani Gold od Oriflame!

Urobte si radosť ešte pred Vianocami a vyhrajte luxusnú darčekovú sadu pre výnimočného muža!
Vydané  Text: 

BEST CARS 2020: Hlasujte za najlepšie autá roka!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY!

Aj toho roku prichádza značka **švédskej prírodnej kozmetiky Oriflame** s nádhernými darčekovými baleniami, ktoré pod stromčekom potešia každého! Dámy poteší voňavá príjemné kozmetika, ktorou buď vyzdvihnú svoju ženskosť, alebo sa dokonale postarajú o zdravie svojej pokožky. Deti sa potešia jedinečným sadám s Disney postavičkami, ktoré tradične patria medzi najpredávanejšie produkty. Páni si pod stromčekom môžu zase nájsť výnimočné darčekové balenia najobľúbenejších **pánskych produktov Oriflame**, ktoré predstavujú starotlivosť o ich pokožku prípadne o vyzdvihnutie ich výnimočnosti. Všetky sady sú v ponuke za zvýhodnené ceny, pozrite si [lákavú vianočnú ponuku tu](https://sk.oriflame.com/focus?count=24)! ### Luxusná sada Giordani Gold Man
S Autoviny.sk teraz môžete vyhrať **darčekovú sadu Giordani Gold Man**, v ktorej nájdete Toaletnú vodu Giordani Gold Man v hodnote 29,90 eur a Guľôčkový antiperspiračný dezodorant Giordani Gold Man v hodnote 4,90 eur s rovnakou vôňou. Toaletná voda Giordani Gold Man je známou výraznou kultovou vôňou s tónmi jemného vetiveru. Stelesňuje sofistikovanosť a charizmu muža, ktorý v živote uprednostňuje kvalitu a luxus. Drevená vetiverová vôňa je oživená tónmi bergamotu a čierneho korenia. Vetiver predstavuje veľmi luxusnú ingredienciu, ktorá aby bola navyše absolútne čistá a číra, tak sa ručne zbiera a pomaly destiluje. [Viac o sade nájdete tu](https://sk.oriflame.com/products/product?code=43391). Stačí správne odpovedať na **súťažnú otázku**, ktorá znie: #### Koľko áut sme otestovali v časopise auto motor a šport vo vydaní číslo 12/2019? *Odpoveď nájdete na tretej strane decembrového čísla auto motor a športu. Svoje odpovede píšte do komentára pod tento článok alebo na našej Facebook stránke pod status s uvedením súťaže*.

Predstavujeme decembrový auto motor a šport – toto je jeho kompletný obsah

Úplne nové decembrové číslo časopisu auto motor a šport prichádza do predaja už v pondelok 18. novembra 2019 za nezmenenú cenu 3,30 eur.

### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže : **18.11.2018 (17.00 hod) do 29.11.2018 (10:00 hod)** – termín vyhlásenia výhercov súťaže : **29.11.2018 (10:00 hod)** – podmienky zapojenia sa do súťaže: **Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže** – súťažná otázka: **Koľko áut sme otestovali v časopise auto motor a šport vo vydaní číslo 12/2019?** – špecifikácia ceny: **Darčekova sada Giordani Gold Man** Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.