Nový auto motor a šport 8/2014 v predaji!

Augustové vydanie magazínu auto motor a šport už nájdete v stánkoch a na pultoch. Vnútri sú aj tieto témy:
Vydané  Text: 
**BMW M4** vymenilo dva valce za dve turbodúchadlá a chce umlčať frflanie zástancov atmosférického plnenia. **Alfa Romeo Giulietta QV** dostala motor a prevodovku zo 4C, na prvej jazde sme preverili aj schopnosti mestskej **Toyoty Aygo**. Na svetovej premiére novej generácie **VW Passat** sme sa už podrobne zoznámili s novým snom manažérov, množstvo detailov sme vypátrali aj o novej **Škode Fabia,** ktorá má byť najkrajším autom koncernu. **Nissan Qashqai sme postavili proti VW Tiguan a Hyundai ix35**. Výsledok nás prekvapil, najnovší totiž vôbec neznamená, že musí byť najlepší. **Citroën C4 Cactus** s excentrickým dizajnom mieri do mesta a je pripravený na hocičo. **Hyundai i40** preverí rodina, do ktorej nastúpil na polročnú službu. S **Golfom Sportsvan** sme skúmali, ako sa Volkswagenu podarilo skĺbiť hatchback a kombi. V extra téme **Zdravie** poradíme, ako zostať fit aj pri dlhom a častom cestovaní automobilom. Automatické prevodovky vyzývajú na súboj manuálne, hľadali sme aj **zmysel 9-stupňových prevodoviek**. V **teste 14 detských sedačiek sme prišli k alarmujúcim výsledkom**, viacero z nich nemôžeme vôbec odporučiť. Výročia, osobnosti, superšporty, formule a skvelé jedlo boli hlavnými zážitkami aj na tohtoročnom **Goodwood Festival of Speed**. Malý festival sa odohráva aj všade tam, kde sme zavítali s **LaFerrari,** milovať ho musia aj zarytí odporcovia hybridov.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!