ODPORÚČAME

Už poznáte kartu Jazdí celé Slovensko? Získate s ňou poistenie celej posádky, zľavy na STK, v servisoch, reštauráciách i autoškolách

Iba za 25 € ročne získate mimoriadne výhody, ako sú úrazové poistenie vodiča a posádky či zľavy do 20% v autoservisoch.

Zľavy platia u viac ako 50 zmluvných partnerov ÚAMK a po registrácii v systéme u viac ako 1500 partnerov svetovej siete MyWord.
Významnou časťou projektu je humanitárna pomoc - činnosť Detskej dopravnej nadácie, ktorej cieľom je pomáhať sirotám pozostalých, ktorých rodič, alebo rodičia zahynuli pri dopravnej nehode.
Vydané  Text: 

Stať sa členom Ústredného automotoklubu Slovenská republika sa naozaj oplatí. Za registračný ročný poplatok vo výške 25€ dnes získate klubovú kartu „Jazdí celé Slovensko“, s ktorou automaticky získavate množstvo mimoriadnych výhod – úrazové poistenie pre vodiča a posádku, dopravnú výchovu, zľavy v autoservisoch, autoškolách, na STK, v pneuservisoch, reštauráciách, hoteloch či kúpeľoch.

Poistenie „Jeden za všetkých“

Úrazové poistenie pre vodiča sa automaticky vzťahuje na celú aktuálnu posádku automobilu a v prípade motocyklistov sa automaticky vzťahuje na spolujazdca, pričom poistenie nie je limitované kubatúrou! Toto tu ešte nebolo, ide o európsku premiéru takejto služby.

Jazdí celé Slovensko = istá mobilita

V zozname výhod pre držiteľov karty „Jazdí celé Slovensko“ je zahrnutá aj asistenčná služba a zľava na odťah. S kartou Jazdí celé Slovensko bude motoristovi vždy a so zľavou poskytnutá pomoc v núdzi.

Cieľom projektu je všestranná pomoc slovenskej motoristickej verejnosti v oblasti naliehavej pomoci motoristom, bezpečnosti cestnej premávky, edukácie, služieb a tovarov. Ambíciou projektu je podpora a udržateľnosť cestovného ruchu. Súčasťou spoločensko-projekčnej časti projektu je popularizácia rozvoja motorizmu a motorizácie, elektromobility a Slovenska ako automobilovej veľmoci.

Významnou časťou projektu je pritom humanitárna pomoc – činnosť Detskej dopravnej nadácie, ktorej cieľom je pomáhať sirotám pozostalých, ktorých rodič, alebo rodičia zahynuli pri dopravnej nehode.

Inzercia

Jednoduchá registrácia

  • registrovať sa do programu Jazdí celé Slovensko môžete zaslaním e-mailu na redakcia@imotormedia.sk s predmetom správy Registrácia, alebo telefonicky cez číslo 02/4910 3906
  • do e-mailovej registrácie, prosíme, uviesť vaše meno a priezvisko, adresu bydliska, dátum narodenia, telefón a e-mail
  • cena karty na 1 rok je 25,00 €

Poistenie vodiča a posádky

  • Získavate svetové úrazové poistenie sedadiel, čo znamená, že ako šofér auta, alebo motorky, chránite aj svojich spolujazdcov.
  • Poistený vodič automobilu = poistenie celej posádky. Poistený vodič motocykla = poistený spolujazdec.

Zľavy až do výšky 20%

Spoločenské podujatia

  • Sekcia dopravnej výchovy ÚAMK spolu s Ministerstvom školstva SR zameriava svoje úsilie na skvalitnenie dopravnej výchovy detí v súlade s dohodami a zmluvami Európskej únie a Valného zhromaždenia OSN.
  • Dnešných cyklistov pripravuje na ich možnú budúcnosť ako vodičov a vodičky motorových vozidiel.

Novinky

  • Pravidelný prehľad aktualít so sveta automobilov, dopravy, motošportu, cestovania ale aj dopravných obmedzení zo slovenských ciest nájdete na stránke www.uamksr.sk a facebookovom profile @ÚAMK.sk

 









Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.