Drahšia nafta, pokuty po novom, legálnosť LED žiaroviek v autách: Výber správ pre motoristov | Nedeľník

V nedeľu pre vás pripravujeme výber správ. Toto sú najčítanejšie, najdôležitejšie a najpútavejšie príspevky z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Nová Škoda Fabia 2021 je už v časopise auto motor a šport č. 1/2021!

Prinášame vám kompletný obsah januárového čísla časopisu auto motor a šport

Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách. ### VIDEOTESTY AMŠ ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Prečo si dať na auto keramický lak? Koľko stojí a prečo je dôležité, aby bol lesklý?

AKTUALIZÁCIA - Najmodernejšou formou starostlivosti o lak auta sú keramické úpravy a najnovšou technológiou sú samohojivé úpravy laku, ktoré ochránia lak auta na niekoľko rokov. Na najdôležitejšie fakty sme sa opýtali Olivera Holubca z firmy Different Detail Studio Bratislava.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »