Zaujíma vás čo sa stane, keď vodič vystúpi z idúcej Tesly? Pozrite si video.

Fanúšikovia elektromobilov, zvlášť tých značky Tesla, skúšajú rôzne veci. Občas odhalia schopnosti auta, ktoré by ste nečakali.
Vydané  Text: 
Medzičasom sa ukázalo, že autá reagujú na odopnutý bezpečnostný pás alebo otvorenie dverí. V týchto prípadoch automaticky zastavia. Znie to logicky. Aj keď majú dnešné autá celú batériu bezpečnostných prvkov, klasické bezpečnostné pásy majú v prípade dopravnej nehody nezastupiteľnú úlohu. V extrémnych prípadoch sa totiž z airbagov, bez zapnutého bezpečnostného pásu stane prvok, ktorý posádke môže spôsobiť vážne zranenia ba dokonca smrť. Známy youtuber Chikichu na to teda išiel inak. Ako vystúpil z auta a čo sa stalo? Pozrite si video, ktoré zverejnil na svojom profile. Samozrejme. Opakovať podobný pokus v bežnej premávke nikomu neodporúčame.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!