Plánovali ste kúpu nového auta? Teraz môžete ušetriť tisíce eur!

**Automobilový priemysel zažíva najhoršiu ekonomickú krízu od roku 1945.** Odhaduje sa, že výrobcovia áut by mohli na tržbách stratiť až viac ako 100 miliárd dolárov. Automobilky prosia Európsku Úniu o uvoľnenie prípadných pokút za nedodržanie emisných plánov v nasledujúcich rokoch. Neustále sprísňovanie emisných noriem by ich stálo miliardy eur, ktoré v súčasnej kríze nemajú ako… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Automobilový priemysel zažíva najhoršiu ekonomickú krízu od roku 1945.** Odhaduje sa, že výrobcovia áut by mohli na tržbách stratiť až viac ako 100 miliárd dolárov. Automobilky prosia Európsku Úniu o uvoľnenie prípadných pokút za nedodržanie emisných plánov v nasledujúcich rokoch. Neustále sprísňovanie emisných noriem by ich stálo miliardy eur, ktoré v súčasnej kríze nemajú ako zaplatiť. Zastavila sa však nielen výroba, ale aj predaj. Záujem o nové vozidlá sa zo strany zákazníkov v západnej Európe podľa zverejnených údajov za marec znížil približne o 66 percent. V Spojených štátoch predajnosť za marec dosiahla najnižšie čísla za posledných 10 rokov. **Situácia počas apríla bude s najväčšou pravdepodobnosťou ešte horšia.** Mnohé vozidlá pritom dílerom ležia na sklade. Tí sa snažia nájsť spôsoby, ako predávať vozidlá aj počas prebiehajúceho výnimočného stavu vo svete. ### Najlepší čas Z tejto zúfalej situácie pritom môžu najviac vyťažiť práve zákazníci, ktorí sa chystali v tomto čase kúpiť nové vozidlo. Viaceré automobilky na Slovensku spustili online predaj a poskytujú nadštandardné služby počas celého procesu, samozrejmosťou sú bonusy či zľavy, ktoré môžu kupujúcim ušetriť nemalé peniaze. **Tento spôsob nákupu môžeme odporučiť najmä ľuďom, ktorí už boli rozhodnutí pre konkrétny model auta a všetky detaily môžu vyriešiť online.** V prípade, že ste testovaciu jazdu ešte neabsolvovali, niektorí díleri sú ochotní pri vážnom záujme prísť za vami, aby ste si mohli auto poriadne vyskúšať. Pokiaľ ste mali vo výhľade nejaký model, ktorý už prevyšoval váš rozpočet, práve teraz je tá najlepšia doba na zjednávanie. Nenechajte si ujsť túto príležitosť vyjednať lepšiu cenu a podmienky, než by bolo za normálnych okolností možné. **VIDEÁ AMŠ NA YOUTUBE**




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!