auto motor a šport prišiel s mimoriadnou akciou, posiela časopisy až domov a dáva veľké zľavy

auto motor a šport je dlhodobo najčítanejší motoristický časopis v Slovenskej republike, teraz prichádza s mimoriadnymi ponukami.
Vydané  Text: 
Od pondelka 16.3.2020 je v predaji aprílové vydanie časopisu auto motor a šport a už čoskoro do predaja vstúpi vydanie máj/jún, v ktorom nájdete obrovské množstvo automobilových testov a tém od profesionálov z motoristického sveta. V súvislosti s aktuálnymi bezpečnostnými opatreniami na ochranu verejného zdravia vydavateľstvo magazínu pristupilo k úplne novej ponuke krátkodobého predplatného na tri čísla a čoskoro vydá novú ponuku k individuálnemu doručovaniu jednotlivých vydaní časopisu.

Tri vydania auto motor a šport teraz iba za 7,50 €

Spoločne s novým aprílovým vydaním časopisu auto motor a šport (č. 4/2020) prichádza aj **dočasne zvýhodnená cena predplatného 3 vydaní iba za 7,50 €**! Špeciálna ponuka predplatného na tri čísla časopisu (čísla 4, 5/6 a 7/2020) **za mimoriadnu celkovú cenu 7,50 € vrátane poštovného** je ponúkaná v súvislosti s aktuálnou situáciou na Slovensku i vo svete. S touto jedinečnou ponukou **čitateľ dostane nové časopisy priamo do schránky**, nemusí absolvovať cestu na predajné miesta a ešte k tomu ich získa za zvýhodnenú cenu. Za tri nové vydania auto motor a šport bežne zaplatíte 9,90 €. **Kde si môžete zakúpiť mimoriadne predplatné troch vydaní časopisu auto motor a šport?** Pre objednávku predplatného v jeho zvýhodnenej podobe napíšte na e-mailovú adresu alebo zavolajte na telefónne číslo uvedené nižšie:
hruskova@lkpermanent.sk | tel: 02/4911 1202




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!