SÚŤAŽ o prvý pánsky parfum od Oriflame, Eclat Style!

Pánska vôňa pre muža, ktorému dokonalosť a šarm nie sú cudzie. Vytvorili ju majsterky parfumérky pracujúce pre najluxusnejšie značky sveta.
Vydané  Text: 

V aktuálnej ponuke Oriflame nájdete prvý pánsky parfum, naozajstný skvost medzi parfumami! ### Majsterky parfumérky najluxusnejších vôní Jeho autorkami sú majsterky parfumérky Emillie Coppermanová a Alienor Massenetová. V parfumérskom priemysle ide o legendárne mená. Emillie Coppermanová pracovala pre značky ako Paco Rabanne či Givenchy, Alienor Massenet zas tvorila napríklad pre Armani, Lancôme, Chloé či Viktor & Rolf. Spolupracovala aj na tvorbe akordu De Laire Sellier, ktorý je exkluzívnou zložkou vybraných luxusných vôní. Alienor ho zakomponovala aj do nového pánskemu parfumu od Oriflame Eclat Style. ### Pre dokonalého muža Pánsky parfum [Eclat Style](https://sk.oriflame.com/products/product?code=34522) prináša rafinované a sofistikované tóny šarmantnej vône zachytávajúcej parížsku eleganciu. Je to nadčasový parfum určený pre mužov, ktorým je dokonalosť úplne prirodzená. Pocítite v ňom tóny grapefruitu, vetiveru či vzácneho bieleho kosatca, všetko vrcholí jednou z ikonických a najluxusnejších ingrediencií v parfumérskom priemysle – akordom De Laire Sellier.
### Testovanie dokázalo, že je lepší ako ostatné Oriflame predá každých 7 sekúnd jednu vôňu. V predaji vôní je značka naozaj veľmi silná, nie je to len vďaka veľkému výberu, ale aj vďaka náležitej kvalite. Parfum Eclat Style bol testovaný v troch parametroch – dojem, rozptyl a trvácnoť vône. Testovanie preukázalo, že pánsky parfum Eclat Style má lepší rozptyl vône a dlhšiu trvácnosť ako konkurencia, ktorá je väčšinou dokonca drahšia! Viac o parfume [nájdete tu](https://sk.oriflame.com/products/product?code=34522). Zaregistrujte sa na [www.oriflame.sk](http://www.oriflame.sk) a nakupujte všetky produkty Oriflame so zľavou až 20 %!
Pánsky parfum [Eclat Style](https://sk.oriflame.com/products/product?code=34522) môžete vyhrať aj vy. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku, ktorá znie: #### Aká je hmotnosť vojenského vozidla Zetor Gerlach 4 × 4, ktorý sme „otestovali“ v časopise auto motor a šport č. 12/2019? *Odpoveď nájdete na deviatej strane decembrového čísla auto motor a športu. Svoje odpovede píšte do komentára pod tento článok alebo na našej Facebook stránke pod status s uvedením súťaže*.

Predstavujeme decembrový auto motor a šport – toto je jeho kompletný obsah

Úplne nové decembrové číslo časopisu auto motor a šport prichádza do predaja už v pondelok 18. novembra 2019 za nezmenenú cenu 3,30 eur.

### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže : **11.12.2019 (08.00 hod) do 18.12.2019 (20:00 hod)** – termín vyhlásenia výhercov súťaže : **19.12.2019 (10:00 hod)** – podmienky zapojenia sa do súťaže: **Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže** – súťažná otázka: **Aká je hmotnosť vojenského vozidla Zetor Gerlach 4 × 4, ktorý sme „otestovali“ v časopise auto motor a šport č. 12/2019?** – špecifikácia ceny: **Vôňa ORIFLAME ECLAT STYLE** Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.