Subaru predstavuje nový Levorg a poslednú edíciu WRX STI!

**Päť rokov po premiére prvej generácie modelu Levorg prinesie Subaru na autosalón v Tokiu úplne novú generáciu v predvýrobnej podobe.** Prototyp Levorgu je mierne odhalený na tmavej fotografii, na ktorej môžeme vidieť športový zadný koniec s výraznými zadnými časťami, veľký strešný spojler a horizontálne zadné svetlá s novým podpisom. K dispozícii je tiež ukážkové video, ktoré odhaľuje zmenený… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Päť rokov po premiére prvej generácie modelu Levorg prinesie Subaru na autosalón v Tokiu úplne novú generáciu v predvýrobnej podobe.** Prototyp Levorgu je mierne odhalený na tmavej fotografii, na ktorej môžeme vidieť športový zadný koniec s výraznými zadnými časťami, veľký strešný spojler a horizontálne zadné svetlá s novým podpisom. K dispozícii je tiež ukážkové video, ktoré odhaľuje zmenený dizajn mriežky a nové kľučky dverí. Samotný výrobca zatiaľ o novinke takmer nič neprezradil, no podľa všetkého by Levorg mohol mať zabudované pokročilé asistenčné systémy s funkciou poloautonómneho riadenia. **Svetová premiéra je naplánovaná na 23. október v Tokiu.** Levorg však nebude jedinou novinkou v stánku Subaru. **Japonci na pódiu ukážu aj rozlúčkovú edíciu modelu WRX STI „EJ20 Final Edition,“** ktorá naznačuje blížiaci sa koniec produkcie aktuálnej generácie. Jasným poznávacím znamením poslednej edície budú nepochybne 19“ kolesá v zlatom odtieni.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »