Bohatým zákazníkom automobilka postaví luxusné garáže, umelecké diela architektúry

Aston Martin v rámci svojej novej služby navrhuje garáže ako umelecké diela
Vydané  Text: 
Vďaka novej službe **Aston Martin Galleries and Lairs** si zákazník spolu s tímom dizajnérov a architektov môže navrhnúť svoje vlastné výstavisko pre luxusné auto podľa tých najnáročnejších požiadaviek. Od 15. augusta spustil Aston Martin novú službu pre nadšencov a zberateľov luxusných automobilov, ktorá posúva vlastníctvo takéhoto auta na úplne inú úroveň. V rámci tejto služby si ľudia môžu vytvoriť unikátny priestor pre ich krásne auto, či už je to dizajnová garáž alebo kompletný luxusný priestor pre ich zbierku áut. Spoluprácou s renomovanými architektmi a tímom dizajnérov Aston Martin, ktorí stoja aj za interiérovým dizajnom 66-poschodovej rezidencie Aston Martin v Miami a za dizajnom prvého globálneho centra značky v Tokiu, môže vzniknúť jedinečný personalizovaný priestor pre automobil. Už z prvých vizualizácií je jasné, že nepôjde len o obyčajný vrtoch bohatých podnikateľov, ale o vytváranie skutočného umenia, ktoré si zaslúži obdiv. Okrem tradičných sklených vitrín môže byť auto vsadené napríklad do terénu krajiny, môže byť obklopené akváriami alebo dokonca stáť na hladine vody. Jedna z takýchto garáží má v sebe zabudovaný dokonca presklený výťah obklopený akváriom.
Ako uvádza v oficiálnej tlačovej správe riaditeľ Aston Martin Sebastien Delmaire, spoločnosť si uvedomuje dôležitosť kvalitného garážovania a údržby týchto „živých dýchacích prístrojov”. „Automobilové galérie môžu byť navrhnuté tak, aby vyhovovali aj zákazníkom, ktorí majú doma historické modely áut. Dokážeme pokryť každú požiadavku klienta, či už ide o vystavenie jednotlivých automobilov ako umeleckých diel alebo ide o prezentáciu celej zbierky automobilov v súkromnom múzeu. Poskytujeme ľuďom príležitosť vytvoriť si svoj vlastný jedinečný svet, v ktorom môžu zdieľať svoju vášeň pre autá s návštevníkmi ich domu. Príležitosti sú nekonečné,“ dodáva Delmaire. Pre majiteľov luxusných áut je garáž rovnako dôležitá (ak nie dôležitejšia) ako zvyšok domu. Vytvoriť si teda doma autosalón na mieru môže byť ich ďalším splneným snom.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »