VIDEO: Prestavba BMW radu 7 z totálky na „nikdy nebúrané“

Aj vy ste si mysleli, že čím je jazdené auto drahšie, tým máte väčšiu garanciu jeho pôvodu? Toto BMW radu 7 sa nepochybne predalo za riadny balík peňazí, hoci pôvodne bolo rozbité, ako sa hovorí, na totálku.
Vydané  Text: 
Každý vodič sa môže dostať do situácie, kedy svoje auto poškodí vo významnejšej miere. Či sa jedná o väčšie alebo menšie poškodenia, jedného dňa sa aj toto vozidlo ocitne v predaji a niekto o neho prejaví záujem ako o jazdenku. Ak je novému majiteľovi dôsledne vysvetlené, čo sa v minulosti s vozidlom stalo, ako rozsiahla bola jeho oprava a je vôbec oboznámený s realitou, nejedná sa o žiadny podvod. Horšie je, keď sa podobne rozbité auto objaví v inzeráte so notoricky známou poznámkou „nikdy nebúrané“. Nepochybne to ale nebude prípad tohto BMW radu 7, ktoré sa dočkalo obrovskej opravy poškodenej karosérie, pretože celá oprava bola zachytená na video a zverejnená na YouTube. Preklikajte si toto 19-minútové video z opravy, určite vás zaujme ako nás. Oprava údajne zabrala až 27 dní, z toho 15 dní opravár venoval oprave karosérie a rámov a zvyšných 12 dní lakovaniu.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!