Putin má nový vládny kabriolet! Kúpiť si ho budete môcť aj vy:

Luxusnú limuzínu Senat využíva ruský prezident už zhruba rok, pričom nedávno sme si ju mohli naživo pozrieť aj na autosalóne. Automobilka Aurus však neplánuje vyrábať len jediný model a do ponuky pribudnú aj iné karosárske verzie určené pre vládnu elitu. Nedávno na internet unikli fotografie luxusnej dodávky Arsenal a pred niekoľkými dňami zverejnila tamojšia televízia zábery nového kabrioletu. **Druhý… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Luxusnú limuzínu Senat využíva ruský prezident už zhruba rok, pričom nedávno sme si ju mohli naživo pozrieť aj na autosalóne. Automobilka Aurus však neplánuje vyrábať len jediný model a do ponuky pribudnú aj iné karosárske verzie určené pre vládnu elitu. Nedávno na internet unikli fotografie luxusnej dodávky Arsenal a pred niekoľkými dňami zverejnila tamojšia televízia zábery nového kabrioletu. **Druhý model bol pritom pred niekoľkými dňami zachytený na príprave sprievodu k oslavám Dňa víťazstva, ktoré budú oslavovať 9. mája.** Tam sa mal oficiálne predstaviť aj spomínaný kabriolet, no keďže si Rusi nerobili s maskovaním ťažkú hlavu, zábery vozidla z príprav na oslavy sa rýchlo rozšírili po internete. **Kabriolet drží dizajnový jazyk nastolený modelom Senat, na oficiálny názov a parametre si však budeme musieť počkať ešte niekoľko dní.** Do portfólia by časom malo pribudnúť aj veľké SUV na úrovni Bentley Bentayga. S najväčšou pravdepodobnosťou budú aj ostatné pripravované modely dostupné pre bežných záujemcov.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »