SÚŤAŽ O KARTÓNY ČIPSOV: Futbal chutí lepšie s Lay‘s!

Stačí odpovedať na súťažnú otázku a byť fanúšikom našej stránky na Facebooku. Za kartón úžasných čipsov sa oplatí pohnúť prstom! 🙂
Vydané  Text: 
Zápas roku sa blíži a všetci futbaloví fanúšikovia to dobre vedia. Finále Ligy majstrov si proste nemôžu nechať ujsť. Pár kamarátov, očakávané futbalové stretnutie, chipsy Lay’s Strong a vychladený drink. Dokonalá kombinácia, ktorej nikto neodolá! Pre tých, ktorým stačí len štipka ostrosti, sú tu **Lay’s Strong Chilli & Lime** s príchuťou chilli papričiek a limetky. Chilli zanechá v ústach len ľahko pikantný nádych a limetka štipľavosť papričiek ešte zjemní a dodá sviežu chuť. **Lay’s Strong Hot Chicken Wings** patrí milovníkom ľahko štipľavých jedál. Pochuťte si na chuti klasickej americkej kuchyne bez zdĺhavej prípravy.Na tých drsnejších fanúšikov pikantných zážitkov čaká poriadna dávka ostrosti v balíčku **Lay’s Strong Wasabi**. Typická štipľavá chuť „japonského chrenu“ sa vám postupne dostane až do nosa. Naopak v pravej mexickej príchuti **Lay’s Strong Cheddar & Jalapeño** vám nesmie chýbať chuť syra a papričiek jalapeño. Tie sú v porovnaní s chilli papričkami síce menej štipľavé, ale aj tak vás dokážu parádne rozpáliť. ### Teraz máte možnosť veľmi jednoducho sa zapojiť do súťaže o kartón čipsov Lay’s! Máme ich pripravené tri, pre každého z troch výhercov jeden! Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku, ktorá znie: > V časopise [auto motor a šport č. 05/2019](https://www.autoviny.sk/novinky/119572/auto-motor-a-sport-c-052019-uz-v-predaji-s-mega-porciou-obsahu) naši kolegovia súťažili o to, komu sa podarí skôr prekonať vzdialenosť medzi dvomi slovenskými mestami. O aké dve mestá išlo? Správnu odpoveď napíšte do komentára pod tento článok a nezabudnite byť fanúšikom Facebook stránky Auto Motor a Šport – Slovensko. Losovať troch výhercov budeme 24.4.2019 krátko po 10:00 hodine, o výhercoch budeme informovať prostredníctvom webovej stránky Autoviny.sk a tiež našej Facebook stránky. Výhercovia budú kontaktovaní práve prostredníctvom Facebook účtov, ktorými sa do súťaže zapojili.
#### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže : 16.4.2019 (10.00 hod) do 24.4.2019 (10:00 hod) – termín vyhlásenia výhercov súťaže : 24.4.2019(10:00 hod) – podmienky zapojenia sa do súťaže: Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže prostredníctvom komentára na sociálnej sieti Facebook pod týmto článkom; Zúčastnený musí byť fanúšikom Facebook stránky Auto Motor a Šport – Slovensko. – súťažná otázka: V časopise auto motor a šport č. 05/2019 naši kolegovia súťažili o to, komu sa podarí skôr prekonať vzdialenosť medzi dvomi slovenskými mestami. O aké dve mestá išlo? – špecifikácia ceny: Traja výhercovia získajú kartón chipsov LAYS








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!