VIDEO: Naštvaný cyklista zvolil drsný spôsob odstrašovania prekážok na cyklochodníku, až dostal na ústa

Aj keď sa to na Slovensku zdá ako podobné sci-fi ako diaľnica z Košíc do Bratislavy, v zahraničí majú vo veľkých mestách vybudovanú cyklistickú infraštruktúru na výbornú.
Vydané  Text: 
Hlavne počas letných a jarných mesiacov vie jazdenie na bicykli **prispieť k odľahčeniu kolón v meste.** Navyše, ak sa chceme baviť o ekologickosti, nedá sa to porovnať ani s elektromobilmi s líthiovými batériami. **Poriadne nervy** však cyklistom **vedia spôsobiť práve neobozretní chodci,** ktorí neopatrne prechádzajú cez cyklochodníky, prípadne využívajú cyklochodník na chôdzu a zaberajú tak miesto na prejazd.
Cyklista v Londýne riadne potrápil ušné bubienky chodcov!
Po svojom sa s týmto problémom vysporiadal istý cyklista v Londýne. Na svoj bicykel **umiestnil „Air Horn“ (tzv. trúbu v spreji),** ktorá dokáže riadne potrápiť ušné bubienky. Veď posúďte sami.

VIDEO:

What It's Like To Cycle In London

This is what it's like to cycle in London Uverejnil používateľ UNILAD Streda 13. februára 2019








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!