VIDEO: Čerstvo umyté auto, keď tu zrazu holub…

Predstavte si situáciu, že si podstivo na ručnej autoumyvárke umyjete auto. Naštartujetee s tým, že už chcete vyraziť a tu zrazu spúšť z holuba.
Vydané  Text: 
Poľovníci by už najradšej zobrali vzduchovku, ako trest pre holuba. Zistili by však, že holub je len prezlečený francúzsky komik Rémi Gaillard, o ktorom sme už raz písali v súvislosti s [Pozor! Na francúzskych cestách útočí Super Mario](https://autoviny.sk/novinky/119077/video-pozor-na-francuzskych-cestach-utoci-super-mario) Ako by ste v danej situácií zareagovali vy? Vyriešili by ste to ručne-stručne, alebo by ste sa len zasmiali a zacúvali naspäť na autoumývarku?

VIDEO:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.