Dobrá investícia? Na predaj je posledný vyrobený Saab!

Vždy ste túžili po novom Saabe? Teraz máte poslednú príležitosť!
Vydané  Text: 
Kto povedal, že dnes už nový Saab nekúpite? **U talianskeho dílera si ešte dnes môžete zaobstarať nejazdený Saab 9-3 Sportwagon, ktorý schádzal z výrobnej linky ako jeden z posledných.** Na tachometri má len 90 kilometrov a v interiéri sa stále nachádzajú fólie z výroby. Auto si dodnes nenašlo svojho majiteľa a dnes, viac ako 7 rokov po ukončení výroby Saabov, môže mať tento kúsok aj zberateľský potenciál. Konkrétny model je v bohatej výbave Vector s automatickou klimatizáciou, polokoženými sedadlami, tempomatom či vyhrievaným čelným sklom. **Pod kapotou môžete nájsť starší agregát 1.9 TTiD4 s výkonom 130 koní a 6-stupňovú manuálnu prevodovku.** Ak by ste očakávali, že na konkrétny kus dostanete dobrú zľavu, tak vás sklameme. **Posledný „nový“ Saab 9-3 Sportwagon stojí neuveriteľných 31 000 eur.** To nie je málo, keď zoberiete do úvahy, že kupujete sedemročné auto so zastaranou technikou. **Jediný spôsob, ako túto raketovú cenu obhájiť, je možné len pri zohľadnení zberateľského potenciálu auta.** To by však znamenalo, že za volant tohto krásavca by ste si nemohli sadať každý deň a s najväčšou pravdepodobnosťou by ste ho museli uchovať v garáži.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!