BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!
Vydané  Text: 
### Vydavateľstvo Motor-Presse Stuttgart aj tento rok organizuje anketu BEST CARS. Automobily zaradené do celkovo 22 kategórií budú súťažiť o priazeň verejnosti a ocenenie, ktoré nevyberá porota alebo novinári, ale celá Európa! Medzinárodná anketa Best Cars, organizovaná vydavateľstvom Motor- Presse Stuttgart a jeho partnermi, je celosvetovým unikátom. Tento rok sa do nej zapoja čitatelia 20 magazínov zo 16 krajín Európy. Slovenskí čitatelia majú k dispozícii 22 hlasov, ktoré môžu využiť v jednotlivých kategóriach. Voľbu A tvorí kompletná ponuka modelov na európskom trhu, voľbu B sme opäť v ohraničili cenovými limitmi, ktoré nájdete tabuľke. Súčasťou hlasovania sú tradične aj anketové otázky, ktorých zodpovedaním môžete vyjadriť svoj názor na jednotlivé značky automobilov. ### Hlasuje sa iba cez internet Rovnako ako v minulom ročníku, aj tentokrát sa hlasuje už len cez internet. Zo štatistík predchádzajúcich ročníkov totiž vieme, že väčšina z vás uprednostňuje túto pohodlnú a modernú formu hlasovania. Online dotazník nájdete na adrese www.best-car.eu/sk . **Uzávierka hlasovania je 30. novembra 2018**.

Hlasujte tu!


TABUĽKA VOĽBY B – Cenové limity pre jednotlivé kategórie

Pre voľbu B sme ako určujúce kritérium zvolili cenu. Tu sú limity pre jednotlivé kategórie:
A – Miniautomobily8 500 €
B – Malé automobily10 500 €
C – Nižšia stredná trieda15 500 €
D – Stredná trieda26 500 €
E – Vyššia stredná trieda48 500 €
F – Luxusné automobily90 500 €
G – Športové automobily 48 500 €
H – Kabriolety48 500 €
I – Kompaktné SUV20 500 €
K – SUV/Off-road47 500 €
L – MPV19 500 €


### 1. cena pre súťažiacich: Automobily BMW rodiny X na 2+2 týždne s palivom za 300 €! ### 2. cena pre súťažiacich: Dvojdňový pobyt v štýlovom hoteli Pieris pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do wellness komplexu AQUA & KID´S & SAUNA Paradise v Grand hoteli Permon**** www.podbanskeresort.sk ### Pravidlá súťaže Všetky platné hlasy budú po uzávierke hlasovania zaradené do žrebovania o vecné ceny uvedené nižšie, a to bez ohľadu na to, či sa rozhodnete odpovedať na anketové otázky. Na ankete sa nemôžu zúčastniť zamestnanci vydavateľstva Motor Media CS ani ich rodinní príslušníci. Výsledky ankety a mená výhercov budú zverejnené v niektorom z jarných vydaní auto motor a športu. Ceny vozidiel platia k 8. septembru 2018.

Hlasujte tu!








Pokračujte na ďalší príspevok »