VIDEO: Toto musíte vidieť, fantastická reklama láka na nový Fiat 500X!

**Modernizované SUV sa automobilka Fiat rozhodla odprezentovať aj vo forme zaujímavého televízneho spotu, ktorý si zobral inšpiráciu z filmu Návrat do budúcnosti.** Nakrátko sa v nej dokonca objavil aj jeden z pôvodných hercov tejto dobrodružnej sci-fi komédie. Začiatok sa odohráva v období 60. rokov, kedy vidíme mladý pár vnútri klasického Fiatu 600. **Taliansky chrobák stvárnil úlohu filmového DeLorana a dvojicu… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Modernizované SUV sa automobilka Fiat rozhodla odprezentovať aj vo forme zaujímavého televízneho spotu, ktorý si zobral inšpiráciu z filmu Návrat do budúcnosti.** Nakrátko sa v nej dokonca objavil aj jeden z pôvodných hercov tejto dobrodružnej sci-fi komédie. Začiatok sa odohráva v období 60. rokov, kedy vidíme mladý pár vnútri klasického Fiatu 600. **Taliansky chrobák stvárnil úlohu filmového DeLorana a dvojicu preniesol do súčasnosti, kde na seba prevzal podobu najnovšieho modelu 500X.**
Následne sa šokovaný pár rozplýva nad technikou modernizovaného 500X a vypichuje všetky jeho novinky – 3D navigáciu TomTom, dotykový displej a hlasové ovládanie infotainmentu, asistent jazdy v pruhu, systém automatického brzdenia a stráženie mŕtveho uhla či funkciu rozpoznávania značiek. **Rolu policajta riadiaceho dopravu si tu navyše strihol sám Christopher Lloyd, šialený doktor Brown z pôvodného filmu.** Nakoniec ich Fiat vráti späť do 60. rokov, avšak ich auto sa z akéhosi dôvodu nemení späť na pôvodný Fiat 600. **VIDEO:** (reklama je dostupná aj so slovenskými titulkami)




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.