OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu. Palivá OMV MaxxMotion Performance Fuels sú zárukou spoľahlivej prevádzky za každého počasia.
Vydané  Text: 

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
### Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok. Vodiči by tak mali venovať pozornosť svojmu vozidlu ešte pred odjazdom, aby ich na ceste nič neprekvapilo. ## OMV odporúča: * Nechajte si auto prezrieť v servise. Hladinu oleja či väčšiny prevádzkových kvapalín si viete väčšinou pozrieť aj sami, brzdy však nechajte na odborníkov. Nič nepodceňujte, myslite na to, že pri presune v horúčavách a zápchach môže napríklad nedostatok chladiacej kvapaliny viesť k prehriatiu motora. Skontrolujte si dezén na pneumatikách a tlak aj v rezerve. * Skontrolujte si stav kvapaliny v ostrekovačoch. Nálet mušiek počas jazdy dokáže pokaziť každý výhľad a znižuje bezpečnosť na cestách. OMV Caristal s ľahkosťou odstraňuje prach, hmyz, ako i zvyšky oleja a silikónu a nanoefekt spomaľuje nové vytváranie nečistôt. * Klimatizácia môže byť rozdielom medzi tým, či z auta vystúpite prepotený a unavený alebo svieži. Nechajte si ju pred cestou skontrolovať, naplniť a vydezinfikovať. * Ak cestujete do zahraničia, pozrite sa, akú povinnú výbavu vyžadujú tamojšie zákony. To, čo máte v kufri, skontrolujte aj pred dovolenkou doma – najmä dobu exspirácie lekárničky, počet reflexných viest, či výstražný trojuholník. Oplatí sa však mať aj zopár vecí nad rámec zákona – napríklad ťažné lano, sadu náhradných žiaroviek a poistiek či hasiaci prístroj. Všetko príslušenstvo dostanete aj na čerpacích staniciach OMV. * Na dovolenku odchádzajte v čistom aute. Čisté, povysávané auto bez prachu vo vnútri vám určite pridá na pohode. Vlhčené utierky určené na ošetrenie interiéru auta sú preto na dovolenke na nezaplatenie. Doprajte svojmu autu aj očistu zvonku v umývacích linkách OMV Top Wash. Odporúčame použiť program s voskom TopWax, ktorý odpudzuje bežnú špinu. Tak sa budete môcť tešiť z čistého auta dlhšie. Vosk TopWax pre intenzívnu ochranu navyše dodá povrchu laku dlhodobý ochranný účinok a ošetruje tiež všetky plastové diely. * Všímajte si, čo tankujete. Kvalitné palivo poskytuje optimálne jazdné vlastnosti a vyšší výkon bez ohľadu na ročné obdobie. Ak svojmu autu doprajete OMV MaxxMotion, zlepšíte efektivitu jeho motora. OMV MaxxMotion ponúka lepšie spaľovanie a odstraňuje usadeniny, čo sa prejaví na nižšej spotrebe. OMV MaxxMotion 100plus je výsledkom dlhého výskumu a rozsiahleho testovania a vďaka vysokému oktánovému číslu dokáže zlepšiť výkon zrýchlenia až o 14 %.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.