Veľká modelová ofenzíva Seatu! Každých 6 mesiacov predstaví nový model.

Automobilka do roku 2020 uvedie na trh každých šesť mesiacov nový model a odštartuje svoju elektrickú ofenzívu
Vydané  Text: 
Prvými dvoma budú SEAT Tarraco a CUPRA Ateca, ktoré sa začnú predávať koncom roka 2018. V budúcom roku bude nasledovať SEAT Leon novej generácie, ktorý sa bude predávať ako päťdverový model a kombi ST. V roku 2020 príde prvý plne elektrický model SEAT, skonštruovaný s využitím modulárnej stavebnice elektromobility MEB koncernu Volkswagen s dojazdom do 500 kilometrov. V tom istom roku modelový program SEAT rozšíri prvý automobil kategórie CUV (Crossover Utility Vehicle).
Tieto informácie oznámil Luca de Meo, predseda predstavenstva SEAT, S.A. na výročnej tlačovej konferencii v Madride. SEAT robí krok vpred v posilnení elektrickej mobility, ktorá zahŕňa aj dve hybridné verzie modelu Leon novej generácie, plánované na rok 2020. Okrem toho bude značka naďalej rozširovať výrobu automobilov poháňaných stlačeným zemným plynom (CNG) a zdokonaľovať klasické spaľovacie motory.
Predseda predstavenstva SEAT Povedal: „Môžeme sa tešiť z výsledkov roka 2017, no nesmieme sa nimi uspokojovať. Spolu sme uzavreli periódu konsolidácie a teraz je čas pozrieť sa do budúcnosti s ambíciami ďalšieho rastu.“








Pokračujte na ďalší príspevok »