Fotogaléria:Kia mieri medzi veľké SUV

Blížiaci sa bratislavský autosalón bude mať príchuť svetových noviniek. Návštevníkom autosalónu sa predstaví Honda Civic sedan a nebude chýbať ani superšportová Honda NSX!


Desiata generácia Hondy Civic už dorazila na Slovensko, fanúšikovia sa po novom môžu tešiť aj na návrat klasickej verzie sedan. Návrat klasickej verzie do showroomov zabezpečila globálna filozofia predaja. Inými slovami, verzia sedan je rovnaká na celom svete, od Severnej Ameriky a Japonska, až po Európu, Južnú Ameriku a Áziu. Slovenských motoristov môže potešiť aj fakt, že na našom trhu sa bude verzia sedan predávať výlučne so silnejším motorom 1.5 VTEC TURBO s maximálnym výkonom 134 kW/182 koní. Znamená to, že z historického hľadiska pôjde o doposiaľ najšportovejší Civic Sedan.

Honda Civic Sedan sa na Slovensku bude predávať **od 21.390 €** v atraktívnej výbave Comfort. K dispozícii bude so šesťstupňovou manuálnou alebo automatickou prevodovkou CVT. V rámci uvedenia na trh sa môžu zákazníci tešiť aj na atraktívne ponuky na financovanie, či nákup príslušenstva, alebo až **3 roky havarijného poistenia zadarmo.**

V záujme toho, aby ste si nový Civic sedan všimli, môžete sa tešiť aj na druhú novinku – **Hondu NSX**. Tento hybridný superšport kombinuje 3,5 litrový bi-turbo šesťvalec s troma elektromotormi a inteligentným pohonom všetkých štyroch kolies SH-AWD. Výsledkom je maximálny výkon 600 koní. Takže, ktoré auto vás zaujalo viac.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.