Fotogaléria:BMW X6 so spotrebou 7,7 l/100 km!

Marcové vydanie magazínu auto motor a šport vám dá zadarmo vstupenku na rally cross v hodnote 12 € a množstvo pútavého čítania o autách.


**Ženevský autosalón** je predo dvermi, aké novinky sa tam predstavia? Ponúkame **veľký prehľad** toho najdôležitejšieho. **Nová Kia Sportage** je však už tu, máme za sebou prvé kilometre a **vieme**, **aká bude štvrtá generácia slovenského SUV**. Nielen SUV majú byť **budúcnosťou Volva**, Švédi sa zamerali proti Audi, do 5 rokov má prísť konkurent Volva pre takmer každý model z Ingolstadtu. **Odhaľujeme techniku aj motory**. V tradičnom boji nemeckých luxusných limuzín sme opäť hľadali toho najlepšieho, bude to **Audi A8, Mercedes-Benz triedy S, alebo nový rad 7 od BMW**?

V strednej triede sa chce nemeckej nadvláde vzoprieť aj **Renault Talisman**, testovali sme, či ponúkne aj niečo viac ako francúzsky šarm. Z francúzska prišiel na test aj **Peugeot 308 GTi**, vráti značke zašlú slávu z čias ostrých hatchbackov s levom v znaku? Nabité číslo prináša k tomu ďalších 14 testov (Suzuki Vitara s automatickou prevodovkou, Opel Astra 1.6 CDTI, Mercedes-Benz C Coupé, Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, Škoda Superb, a iné). **Peugeot 308 SW v dlhodobom teste absolvoval 25 000 kilometrov, ako dopadol?**

**Extra téma poradí s operatívnym lízingom pre fyzické osoby** a ako ho vybaviť, ukáže **ako si porovnať náklady** a pomôže **zorientovať sa v poistení**. Technické okienko priblíži modernú techniku svetlometov, ktorá už je vďaka modelom ako Opel Astra či Seat Leon dostupná širokým masám už aj dnes. **Halogény, xenóny, LED, ktoré svietia najlepšie**? Repasovať sa dajú aj staré svetlá, cesta k lepšiemu svieteniu nie je ťažká.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.