Získajte 3 dvojvstupenky na Veľkú cenu SR cestných áut na okruhu s novým číslom auto motor a šport!

Čo majú spoločné motoristické a bojové športy? Vydavateľstvo časopisu auto motor a šport vyhlasuje novú súťaž o vstupy na Slovakia Ring!
Vydané  Text: 

### AKTUALIZÁCIA 10.8.2020: Táto súťaž bola vyhodnotená a uzavretá. auto motor a šport, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, aktuálne v predaji ako letné dvojčíslo 8-9/2020, spúšťa súťaž o tri vstupenky pre dve osoby na Veľkú cenu SR cestných automobilov na okruhu, ktorá sa bude konať na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni 21. až 23. augusta 2020, a tri vstupy na jazdy s vlastným autom na Slovakia Ringu.

Nové dvojčíslo auto motor a šport s Attilom Véghom a Dominikou Kavaschovou je už v predaji

Číslo 8-9/2020 je v predaji od pondelka 20.7.2020 aj s balíčkom žuvačiek HALLS a dvomi časopismi navyše, Lonely Planet a Zázračná planéta. Prinášame vám kompletný obsah nového vydania časopisu auto motor a šport!

Zapojiť sa môžete všetci, ktorí máte aspoň 18 rokov, stačí zodpovedať súťažnú otázku uvedenú nižšie, napísať ju do komentára pod týmto článkom a dúfať, že žrebovaním vyberieme práve vás. Žrebovanie prebehne 10. augusta 2020 o 12:00 hodine, kedy zverejníme aj mená výhercov. V hodnotení budeme vyberať podľa obsahu príspevku, pričom nás nebude zaujímať počet lajkov a komentárov, ale vtipná či zaujímavá myšlienka. Zdôrazňujeme, že súťaž je určená pre osoby s vekom aspoň 18 rokov a pre tých, ktorí sú používateľmi Facebooku, zároveň fanúšikmi stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk](https://fb.com/automotorasport). **Súťažná otázka znie**: > Ako by ste kreatívne opísali, čo majú spoločné bojové športy s tými motoristickými? Prečo sa pýtame práve na toto? V aktuálnom čísle časopisu auto motor a šport č. 8-9/2020 nájdete rozhovor s úspešným slovenským bojovníkom Attilom Véghom, ktorý, ako sa ukázalo, má rád dobré autá. V skutonočnosti svet motoristických a bojových športov spája oveľa viac, než len adrenalín – a práve od vás, čitateľov, chceme vedieť, ako to vidíte vy.

O autách aj živote! Prečítajte si rozhovor s Attilom Véghom

Attila Végh najskôr nepotrebuje podrobné predstavenie. Najúspešnejší slovenský MMA bojovník má za sebou dva momenty, ktoré mu zmenili život. V súkromí je to sympatický, usmievavý a skromný človek, ktorý vie, čo znamená tvrdá práca a disciplína. Porozprávali sme sa s ním o živote v ringu aj mimo neho.

**Popis výhier**: 1. cena: jedna vstupenka pre dve osoby na vstup na Veľkú cenu SR cestných automobilov na okruhu 2. cena: jedna vstupenka pre dve osoby na vstup na Veľkú cenu SR cestných automobilov na okruhu 3. cena: jedna vstupenka pre dve osoby na vstup na Veľkú cenu SR cestných automobilov na okruhu 4. cena: vstup na voľnú jazdu na okruhu Slovakia Ring na vlastnom vozidle 5. cena: vstup na voľnú jazdu na okruhu Slovakia Ring na vlastnom vozidle 6. cena: vstup na voľnú jazdu na okruhu Slovakia Ring na vlastnom vozidle Doručenie prvej, druhej a tretej ceny bude zabezpečené formou nahlásenia mena návštevníkov podujatia u organizátora – výherca nebude musieť nosiť lístok, bude stačiť, keď nahlási svoje meno pri vstupe, kde bude už medzi zaregistrovanými návštevníkmi. Doručenie štvrtej, piatej a šiestej ceny bude zabezpečené fyzicky v obálke prostredníctvom Slovenskej pošty, a to na adresu, ktorú výhercovia odkomunikujú redakcii auto motor a športu po vyzvaní. ### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže : **30.7.2020 (11.45 hod) do 10.8.2020 (12:00 hod)** – termín vyhlásenia výhercov súťaže : **10.8.2020 (po 12:00 hod)** – podmienky zapojenia sa do súťaže: **Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže** – súťažná otázka: **Ako by ste kreatívne opísali, čo majú spoločné bojové športy s tými motoristickými?** – špecifikácia cien: **3x dvojvstupenka na podujatie VCSR cestných automobilov 2020 na Slovakia Ringu** **3x vstup na voľné jazdy na Slovakia Ringu s vlastným autom** Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook.

Inzercia

Advertisement

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.