Výber správ pre motoristov: Nová KIA Sorento, test Opel Astra po facelifte či najmenej bezpečné autá desaťročia

NEDEĽNÍK AUTOVINY.SK & AUTO MOTOR A ŠPORT: Pripravili sme pre vás náš tradičný nedeľný súhrn dôležitých a zaujímavých článkov z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Nový auto motor a šport č. 03/2020

Od pondelka 17.2.2020 je v predaji marcové vydanie časopisu auto motor a šport. Prinášame vám kompletný obsah nového čísla.

Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Nová KIA Sorento je oficiálne odhalená. Má ambície preniknúť do prémiovej triedy

Dočkali sme sa. Najväčšie domáce SUV značky KIA je krajšie a vybavenejšie ako kedykoľvek predtým. Zistite viac o novinke iba na Autovinách.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »