Najdôležitejšie články tohto týždňa: Nové Mlynské nivy, drahší benzín a nafta, test elektrického Mercedesu eVito, nový FIAT 500X Sport

NEDEĽNÍK o tom, čo sa dialo v auto-moto svete uplynulý týždeň.
Vydané  Text: 
### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa. Za kalendárny týždeň 16.-22. septembra 2019 sme pre vás pripravili celkovo 30 príspevkov, ktoré boli publicistickými témami, testami automobilov, pripomienkami nedávnej histórie, spravodajstvom, ale aj poradňou či zábavnými kvízmi o automobilovom svete. Je to pestrý mix, ktorý priamo alebo okrajovo súvisí s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber tých článkov, ktoré považujeme za najdôležitejšie alebo ktoré sa ukázali ako čitateľsky veľmi atraktívne. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.

Volkswagen hlási obrovské množstvo objednávok na svoj elektromobil ID.3

Ľudia platili tisíc eur za to, aby mali možnosť kúpiť si jeden z prvých elektromobilov ID.3. To ešte v čase, keď ani nepoznali jeho vzhľad, cenu a vlastnosti.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!