Škoda už ohlásila príchod novej Octavie, zverejnila prvé zábery

Prvé zábery modernizovanej Škoda Octavia odhaľujú inovovaný dizajn a vybrané detaily.

Vylepšená maska chladiča a nápis na zadných dverách podľa novej korporátnej identity automobilky.
Vydané  Text: 

Škoda Auto ponúka krátku upútavku na modernizovaný model Škoda Octavia. Inovovaný bestseller, ktorý je k dispozícii v karosárskych verziách liftback a kombi, bude už čoskoro oficiálne predstavený.

Modernizovaný dizajn exteriéru sa vyznačuje inovovanou prednou časťou s rozšírenou maskou chladiča.

V upútavke je zvýraznený nápis Škoda na zadných dverách, ktorý je vyhotovený podľa novej firemnej identity značky.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Česká automobilka čoskoro odhalí inovované verzií liftback a kombi.

História Škody Octavia v skratke

História moderného modelu Škoda Octavia sa začala v roku 1996, keď bola predstavená prvá generácia tohto automobilu. Octavia bola dôležitým miľníkom pre českú automobilku, pretože predstavovala novú éru dizajnu a technológií.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Prvá generácia Octavie bola postavená na platforme Volkswagen Group A4, čo umožnilo využitie moderných a spoľahlivých komponentov. Tento model sa okamžite stal obľúbeným vďaka svojmu elegantnému dizajnu, solídnemu spracovaniu a dostupnej cene.

V priebehu rokov Octavia prešla viacerými faceliftmi a modernizáciami. Druhá generácia, ktorá bola predstavená v roku 2004, priniesla nové technológie a vylepšenia v oblasti bezpečnosti a komfortu. Tretia generácia Octavie, ktorá bola uvedená na trh v roku 2013, priniesla ešte sofistikovanejší dizajn a nové motory s lepšou účinnosťou.

Octavia si v priebehu rokov získala veľkú popularitu a uznávanie nielen na domácom trhu v Českej republike, ale aj v celom svete. Popularite zodpovedajú aj početné ocenenia.

Najnovšia, štvrtá generácia Octavie bola uvedená na trh v roku 2019 a priniesla ďalšie inovácie a zlepšenia vo všetkých aspektoch. Nový model Octavie ponúka moderný dizajn, pokročilé technológie a širokú škálu motorov a pohonných jednotiek vrátane elektrifikovaných verzií.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.