Fotogaléria:Ford Focus facelift

V pripravovanej bondovke Spectre sa okrem Aston Martinu DB10 objaví aj špeciálna verzia ďalších britských plnokrvníkov.


Na začiatku minulého decembra bolo slávnostne zahájené nakrúcanie v poradí 24. filmu s neohrozeným agentom Jej Veličenstva v hlavnej úlohe. Tvorcovia vtedy ukázali nielen oficiálne logo a názov filmu , ale taktiež vozidlo, s ktorým bude James Bond jazdiť. Stal sa ním Aston Martin DB10, ktorý je dielom vlastného vývojového oddelenia Aston Martinu pod vedením Mareka Reichmana. Celkom vznikne na 10 kusov obmedzená séria identických vozidiel, z ktorých všetky budú určené výhradne pre filmovanie.

V titulnej úlohe sa už po štvrtýkrát objaví Daniel Craig, ktorý tým dorovná počet filmov so svojím predchodcom Pierceom Brosnanom. V duchu tradícií sa okrem Aston Martinu DB10 v novej bondovke objavia aj ďalšie automobily britských značiek. Upravený superšport Jaguar C-X75 má v rukách hlavného „záporáka“ podstúpiť dych berúcu naháňačku ulicami Ríma, pričom pôjde vlastne o prvú zmienku od chvíle, kedy bolo oznámené, že projekt Jaguar C-X75 bol zrušený. Špeciál bude opatrený päťlitrovým kompresorovým osemvalcom z Jaguaru F-Type.

Vo filme Spectre sa navyše objaví niekoľko ďalších automobilov z dielní Jaguar SVO (Special Vehicle Operations). Okrem upravených Range Roverov pôjde takisto o modely Range Rover Sport, Range Rover Sport SVR a Land Rover Defender. Tieto vozidlá budú vybavené zvýšeným podvozkom a radom ďalších modifikácií.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »