Fotogaléria:Fisker Latigo CS: Haute Couture

Februárové vydanie magazínu auto motor a šport už nájdete v stánkoch a trafikách. Vnútri sú aj tieto témy:


Na drsnom Islande sme prvý krát odskúšali, či je **Land Rover Discovery Sport** dostatočným nástupcom Freelanderu. So **Škodou Fabia Combi** sme boli preveriť, či zvládne všetky úlohy, **Mercedes-AMG GT** nás chcel presvedčiť o tom, že zatieni aj Porsche 911.

V **porovnávacom teste Hyundai i10, Peugeotu 108, Renaultu Twingo a Škody Citigo** sme hľadali najschopnejšieho trpaslíka, do budúcnosti sme sa pozreli v **teste BMW i8**. Novú tvár nám ukázalo **Audi A6**, novinky sú hlavne v detailoch. **Druhá generácia Hyundai i20** ukazuje, ako sa kórejské autá zmenili na nočnú moru európskych značiek.

V **extra téme** sa venujeme zime, odporučíme, **kam sa vybrať za lyžovačkou**, akú výstroj zvoliť a **ako jazdiť na snehu**. **Opel Corsa** sa nám predviedol plný moderných hračiek, postačí mu to na špičku v segmente? Na tú mieri aj **Volkswagen Passat**, otestovali sme nabitú verziu s naftovým biturbom.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Dlhodobé testy preverili **Audi A6 na 100 000 km a Kiu Carens na 40 000 km**, obom sme vystavili záverečné vysvedčenia. Medzi zimnými čističmi na sklo sme zisťovali, či sú tie drahé vždy aj lepšie. V rozhovore so šéfom škodovky Winfriedom Vahlandom sme zistili **plány automobilky do budúcnosti**, **v kraji Jamesa Bonda nám robil spoločnosť Aston Martin Vanquish**.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!